«Πάρτι» κάνει το δελτίο του Star απέναντι σε εκείνο του Mega...

0
Η «μετακόμιση» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1 στη ζώνη των 7 με 8, σε συνδυασμό με τη συνεχή πτώση του δελτίου του Mega, έχει οδηγήσει τελευταία το Star σε σχεδόν μόνιμη πρωτιά. 

Η Μάρα Ζαχαρέα και ο Νίκος Χατζηνικολάου καταφέρνουν σε μόνιμη βάση όχι μόνο να παίρνουν την πρώτη θέση στη ζώνη των 8 με 9, αλλά και να έχουν σημαντικά ανεβασμένη τηλεθέαση, όπως την Τρίτη, οπότε και ξεπέρασε το 17%, έναντι περίπου 12% του Μεγάλου Καναλιού. Στο κανάλι της Κ. Κηφισιάς πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους αυτή, που ασφαλώς δεν έχει να κάνει μόνο με τον ανταγωνισμό, αλλά και με τη σημαντική αναβάθμιση του δελτίου το τελευταίο διάστημα, με πολύ ρεπορτάζ και σημαντική παρέμβαση, κάτι που του έλειπε για πολλά χρόνια.

Πάντως, στην παρούσα φάση, όπως έγραψε εγκαίρως το «S», δεν σκέφτονται την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού, τουλάχιστον αν προηγουμένως δεν έχει λάβει τέλος με κάποιο τρόπο η περιπέτεια του Mega. Αν και εφόσον συμβεί αυτό, τότε είναι μάλλον βέβαιο ότι σε πολύ συγκεκριμένες θέσεις θα γίνουν επιλογές προσώπων που θα αφορούν το ρεπορτάζ και όχι την παρουσίαση δελτίου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !