Το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ» απο σήμερα στις 20:00

0
Το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ» είναι μια συμπαγής, ολοκληρωμένη σειρά, σκηνοθετημένη με μαεστρία από τον κορυφαίο δημιουργό, Φράvκo Τζεφιρέλι. Έχει βραβευτεί  με Emmy Award και θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες θρησκευτικές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης.

Οι αναφορές της έχουν βασιστεί κατά κύριο λόγο στα Ευαγγέλια, στα Ιερά Κείμενα της Καινής Διαθήκης και της Βίβλου, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στους αυθεντικούς χώρους όπου περιγράφονται τα γεγονότα.

Η ζωή και τα Πάθη του Ιησού ξεκινώντας από τη Γέννηση, μέχρι τη Σταύρωση και την Ανάσταση, αποδίδονται με ακρίβεια, ενώ την ίδια στιγμή οι εκπληκτικές ερμηνείες των καταξιωμένων ηθοποιών καθηλώνουν και συγκινούν. Ανάμεσα στο εξαιρετικό cast βρίσκονται κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου, όπως: ο Ρόμπερτ Πάουελ στον ρόλο του Θεανθρώπου, ο Σερ Λόρενς Ολίβιε, η Αν Μπάνκροφτ, ο Έρνεστ Μποργκνάιν, η Κλαούντια Καρντινάλε, ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, ο Στέισι Κιτς, ο Τζέιμς Μέισον, ο Ντόναλντ Πλέζανς, ο Κρίστοφερ Πλάμερ, ο Άντονι Κουίν, ο Ραλφ Ρίτσαρντσον, ο Φερνάρντο Ρέι, ο Ροντ Στάιγκερ, ο Πίτερ Ουστίνοφ, ο Μάικλ Γιόρκ, η Ολίβια Χάσεϊ, ο Ιαν Χολμ.

Δυναμική, μεγαλοπρεπής, κλασική, διαχρονική, συγκινητική, αριστουργηματική, επική, η σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι πλούσια σε χαρακτηρισμούς και πλουσιότερη σε συναισθήματα.

Τη Μεγάλη Πέμπτη στις 20:00 μια μεγάλη σειρά σας δίνει ραντεβού. Μείνετε στον ΑΝΤ1 και παρακολουθήστε τη ζωή και τα Πάθη του Θεανθρώπου.

Ευχαριστούμε πολύ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !