Παρουσίαση των τραγουδιών της Eurovision 2016! Α' Ημιτελικός (Μέρος B')

Γιώργος Μουτσοντέμι
0
Συνεχίζουμε με την παρουσίαση των συμμετοχών της Eurovision.

Σειρά έχουν οι χώρες του πρώτου ημιτελικού που θα εμφανιστούν από τη θέση 7 έως και τη 12, οι οποίες είναι, η Αρμενία, ο Άγιος Μαρίνος, η Ρωσία, η Τσεχία, η Κύπρος και η Αυστρία!

Ξεκινάμε, λοιπόν...

Αρμενία
Την Αρμενία θα εκπροσωπήσει η Ιveta Mukuchyan, με το κομμάτι Lovewave, το οποίο θα ερμηνεύσει στα αγγλικά! Το τραγούδι συνδυάζει τόσο up-tempo ήχους, όσο και παραδοσιακή αρμένικη μουσική! Το ενδιαφέρον του τραγουδιού είναι η διαφορετική εισαγωγή του τραγουδιού, κατά την οποία η τραγουδίστρια μιλάει στον αγαπημένο της...! Το μοναδικό αρνητικό του, είναι το γεγονός πως έχει περίεργο built-up, το οποίο κάνει κάπως αμήχανο το τραγούδι!

Πρόβλεψη: Τελικός, 5-10 





Άγιος Μαρίνος

Ο εκπρόσωπος του Σαν Μαρίνο, ονομάζεται Serhat, και θα ερμηνεύσει το τραγούδι I didn't know, με τους στίχους να είναι του Νεκτάριου Τυράκη! Είναι ένα από τα χειρότερα κομμάτια του διαγωνισμού!

Πρόβλεψη: Εκτός Τελικού 







Ρωσία
Ο Sergey Lazarev θα είναι ο εκπρόσωπος της Ρωσίας για φέτος, με το τραγούδι You're the only one! To τραγούδι είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του διαγωνισμού, καθώς η ομάδα που θα απαρτίσει τη φετινή Ρώσικη αποστολή αποτελείται από την λεγόμενη Dream Team της Eurovision, τον Ρώσο σούπερσταρ Philip Kirkorov, τον διεθνούς φήμης Έλληνα συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο και τον πολυτάλαντο Έλληνα χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό!
Το κομμάτι θυμίζει εποχές 2005-2010 της Γιουροβίζιον κάτι το οποίο είναι ταυτόχρονα θετικό και αρνητικό. Από την μία ήταν οι καλύτερες χρονιές στην ιστορία του διαγωνισμού, από την άλλη φέρνει στο νου κάτι το παλιό!
Είναι, βέβαιο, πως θα πάει εξαιρετικά, καθώς θα έχει, φυσικά, καταπληκτική σκηνική παρουσία, και ταυτόχρονα είναι ένα πολύ καλό τραγούδι.

Πρόβλεψη: Τελικός, θέσεις 1-5 


Τσεχία
Η Τσεχία θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2016 από την Gabriela Gunčíková και το τραγούδι I Stand.
Μία από τις ωραιότερες μπαλάντες της χρονιάς, με πολλά δυναμικά σημεία! Με την πολυετή της απουσία, η χώρα με επέστρεψε με ένα αληθινά καλό τραγούδι, κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει, κι αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά, σε συνδυασμό με την εξαιρετική φωνή της ερμηνεύτριας!

Πρόβλεψη: Τελικός, Θέσεις 12-18 




Κύπρος
Οι εκπρόσωποι της Κύπρου, ονομάζονται Minus One και το τραγούδι τους Alter Ego!
Ένα από τα λίγα ροκ κομμάτια του διαγωνισμού, και το καλύτερο του είδους του! Αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά και η Κύπρος να βρεθεί σε καλή θέση. Κατά τ'άλλα, είναι ένα καλό τραγούδι, χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο ή διαφορετικό, που θα το κάνει να ξεχωρίσει!

Πρόβλεψη: Τελικός, θέσεις 15-20




Αυστρία

Η εφετινή εκπρόσωπος της χώρας ονομάζεται ZOË και το τραγούδι της, Loin d’iciτο οποίο θα ακούσουμε στη γαλλική γλώσσα! Ένα όμορφο τραγούδι, το οποίο παρόλο που αρχικά περνούσε αδιάφορο, έχει αρχίσει να αρέσει επικίνδυνα πολύ!
Πρόβλεψη: Τελικός, θέσεις 10 - 18






Η συνέχεια της παρουσίασης αύριο, με τα έξι τελευταία τραγούδια του πρώτου ημιτελικού!





                                 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !