Διάκριση στον Διαγωνισμό Νεανικής Δημοσιογραφίας για σχολεία της Κρήτης...

0
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε2 τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου Κρήτης, απέδειξαν πως διαθέτουν δημοσιογραφικές ικανότητες.

Το ταλέντο τους αυτό επιβραβεύτηκε, για δεύτερη χρονιά, από την κριτική επιτροπή του 2ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων, «Λευτέρης Δασκαλάκης,» για το σχολικό έτος 2015-2016, στον οποίο συμμετείχαν.

Η Ε2 τάξη απέσπασε δυο διακρίσεις:
 *Στην κατηγορία «Μαθητικού Εντύπου», βραβεύτηκε για την ηλεκτρονική μαθητική της εφημερίδα, «Ουράνιο Τόξο»
 *Στην κατηγορία «Μαθητικού Φωτορεπορτάζ», βραβεύτηκε για το φωτορεπορτάζ «3η Δεκεμβρίου- Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία».
Οι δυο παραπάνω διακρίσεις χαροποίησαν όχι μόνο τον δάσκαλο των μαθητών της Ε2 τάξης αλλά τους δασκάλους και τους μαθητές όλου του σχολείου, μια και με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό εκπροσωπούσαν ουσιαστικά το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου στο σύνολό του.

«Συγχαρητήρια στους μαθητές μου για τον ζήλο και την εργατικότητα που έδειξαν και αυτή τη χρονιά. Ευχαριστούμε επίσης και την κριτική επιτροπή που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μάς τιμά και μας δίνει ιδιαίτερη χαρά», δήλωσε ο δάσκαλος της τάξης, Ηλίας Φαρμάκης.

Ωστόσο,σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως διάκριση απέσπασε και το ΓΕΛ Σπηλίου. Στον ίδιο διαγωνισμό,λοιπόν, διακρίθηκε και το Γενικό Λύκειο Σπηλίου. Ειδικότερα, εκείνο βραβεύτηκε στην «Κατηγορία Μαθητικού Εντύπου», για το έντυπο «Στοιχεία και στοιχειά της φύσης».

Η απονομή των βραβείων των σχολείων Χανίων και Ρεθύμνου και των εντύπων τους, που διακρίθηκαν, πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, στις 15 Απριλίου, στα Χανιά.


Πηγή:Ρεθεμνιώτικα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !