ΟΙ ARGO μετά την Πρεσβεία της Σουηδίας ετοιμάζουν βαλίτσες για...τη Γή της Ουτοπίας‏

0
Λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση τους οι ARGO,-και με τις πρόβες να έχουν πλέον ολοκληρωθεί όπως μας ενημερώνει το επίσημο σωματείο φίλων του θεσμού INFE GREECE που θα τους συνοδέψει στη Σουηδία,οι ΑRGO  δέχθηκαν την ευγενική πρόσκληση της Σουηδικής πρεσβείας στην Αθήνα, και έτσι πριν λίγες ώρες την επισκέφθηκαν όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο με κάθε Ελληνική αποστολή μας στη Eurovision.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο κάτι που μπορεί κανείς να διακρίνει και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, όπου τα μέλη της δικής μας ομάδας βρίσκονται «επί το έργο» και με «άρωμα Ελλάδας» δίνουν μια «γεύση» στους υψηλούς καλεσμένους για το τι πρόκειται να ακολουθήσει σε λίγες ημέρες στη Στοκχόλμη.
Η Σουηδική πρεσβεία με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει δημοσιοποίησε το γεγονός όπως είθισται με το ακόλουθο tweet :
@SwedeninGR
Argo repr #Greece @Eurovision in #Stockholm performing event Swe Residence today #Sweden @SVTEurovision #Sweden (CW)

Την Κυριακή του Πάσχα το πρωί η Ελληνική αντιπροσωπεία αναχωρεί για τη Στοκχόλμη και με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, η Ελλάδα μας με το «Utopian Land» θα κάνει την πρώτη της πρόβα στη σκηνή του «Globe Arena» το πρωί της Δευτέρας, 2 Μαΐου και θα έχει διάρκεια 40 λεπτά.
Η δεύτερη πρόβα για τους ARGO, διάρκειας 25 λεπτών, θα γίνει την Παρασκευή, 7 του μήνα, ενώ θα ακολουθήσει & η πρόβα τζενεράλε.
Το INFE όπως και κάθε χρόνο θα είναι εκεί για να μεταδίδει τον παλμό της διοργάνωσης και πρωτίστως για να στέλνει τη θετική του ενέργεια στο δικό μας τραγούδι όπως μόνον αυτό γνωρίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !