Ο Μαρτάκης αποκαλύπτει για 1η φορά γιατί αποχώρησε από τα ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ...

0
Την Τετάρτη του Πάσχα,4 Μαΐου, στις 23:00, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι εδώ και πυροδοτεί τη late night ζώνη, κλείνοντας με τον πιο εκρηκτικό τρόπο την ημέρα μας. Μαζί του, πρόσωπα που είναι έτοιμα να «τσαλακωθούν» και να τα αποκαλύψουν όλα, στο πιο αιρετικό talk show της μικρής οθόνης.

Την Τετάρτη,λοιπόν,στο πλατό τού Κωστόπουλου μπαίνει η Μαρία Κωνσταντάκη και μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα επαγγελματικά και την προσωπική της ζωή. Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για τα προσωπικά της, εξηγεί πώς θέλει τον άνδρα, ενώ ο Πέτρος της κάνει «προξενιό»! Ακόμη, τη ρωτά για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα αλλά και για όσα γράφονται για την εκπομπή της. Ο Κώστας Μαρτάκης συναντά τον Πέτρο Κωστόπουλο και του αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα «Καλημερούδια». Οι δυο τους παίζουν μπάσκετ και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους χτυπάει...κόκκινο. Η Ξένια Γκάλη, που βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Ελλάδα, επισκέπτεται τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η διεθνούς φήμης DJ, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, εξηγεί πώς κατάφερε να βρεθεί σε μια μεγάλη εταιρεία παραγωγής και να συνεργάζεται με σημαντικά ονόματα της αμερικανικής μουσικής σκηνής. Στη διάρκεια της κουβέντας με τον Πέτρο, ο «Αγάπη μόνο» (Τάσος Ποτσέπης) εισβάλει στο πλατό και τη φλερτάρει…

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» φτειάχνει το σάουντρακ της βραδιάς, ενώ τον δικό του ρυθμό δίνει το κοινό.




 «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο:  Γιατί η νύχτα είναι μεγάλη για να είναι βαρετή!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !