Ο ΑΝΤ1 ανοίγει ξανά… το χρονοντούλαπο!

1
Τα αφιερώματα συνεχίζουν στον ΑΝΤ1 βγάζοντας από τα ράφια και τα συρτάρια τους πετυχημένα προγράμματα του σταθμού κατά την 25χρονη πορεία του.

Έτσι μετά τις εκπομπές που έκαναν για τα καλλιστεία, τη «Λάμψη» και τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» αποφάσισαν να ανοίξουν ξανά το… χρονοντούλαπο και να κάνουν κι άλλου τέτοιου είδους «αφιερωματικές εκπομπές».

Το επόμενο διάστημα θα επιλέξουν τα παλαιότερα προγράμματα, αλλά προς το παρόν έχουν αποφασίσει πως θα γίνει αφιέρωμα στα «Εγκλήματα» την πετυχημένη σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου που προβάλλει συνεχώς σε επανάληψη το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ας ελπίσουμε βέβαια ότι τα ερχόμενα «αφιερώματα» θα τύχουν μεγαλύτερης προσοχής από τα στελέχη του ΑΝΤ1 και δεν θα γίνουν με τη μέθοδο της «άρπα… αφιέρωνε» τακτικής όπως στα προηγούμενα αφιερώματα που… ξεχάστηκαν βασικοί συντελεστές των προγραμμάτων…!

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. χαζο λαθος να μην εχουν καλεσμενο στο αφιερωμα για τη λαμψη τον Χρηστο Πολιτη.Εγω πιο πολυ περιμενω αφιερωματα για το Κωνσταντινου και Ελενης και το καφε της Χαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !