TOP TV:Ψήνεται το προξενιό στον Alpha.Ρίσκο για τον Ant1.Eπιστρέφει ο Ρώμας στην tv?

Χρηστος Γ
2
10.Καλό το καλαμπούρι περί πολιορκίας της Μενεγάκη, όποιος μαρκετίστας συμπεριέλαβε το Mega στους μνηστήρες πρέπει να απολυθεί για έλλειψη έμπνευσης.Με το ζόρι βγαίνει η μισθοδοσία του Μαρτίου στο Μεγάλο κανάλι και για πρώτη φορά στα 26 χρόνια δεν υπάρχει prime time! Δεν φεύγει η 'βασίλισσα' από τον Alpha, μόνο αν κλείσει το μαγαζί θα σαλπάρει...σας τα έγραψα ήδη.
9.11 δις τα χρέη των μεγαλοοφειλετών προς το κράτος, μπορούμε βέβαια να στραγγίξουμε τους πολίτες με περικοπές που ίσα ίσα θα μαζέψουν 3 δις.
 -220 μύρια χρωστά το Mega, 170 ο Ant1, 58 o Αlpha, 51 το Star.Μην αγχώνεστε,στην Ελλάδα της ρεμούλας οι ίδιοι θα επιβιώσουν.

8.Εύστοχη η επαναφορά του 'Τούνελ' στις 23.00. Βούτυρο στο ψωμί της Νικολούλη τα φρικαλέα εγκλήματα των ημερών, αναμενόμενα τα 40άρια...
7.Με ένα τηλεφωνο στο χέρι είναι η Αννα Βλαβιανού στον Alpha, προσπαθώντας να πείσει την Ελένη να κάνει ιντριγκαδόρικο ποδαρικό στον Πέτρο. Η Ελένη ρίχνει γέφυρες υπό τον όρο να έρθει ο άσπονδος φίλος στη δική της εκπομπή. Κανείς από τους δύο δε θέλει για την ώρα το προξενιό, κι ας το έχουν ανάγκη.
Με δεδομένο πως ο Κωστόπουλος εμφανίστηκε στη Σπυροπούλου, ίσως η Σταματίνα επωφεληθεί του καλεσμένου. Αξιοσημείωτη η πορεία του Happy day, που παίρνει μονίμως τα 'ψίχουλα' της Ελένης και της Κωνσταντίνας.
6.Πολιτικές -και όχι μόνο- προεκτάσεις πήρε η διαμάχη της Αντριάνας Παρασκευοπούλου με την ΕΡΤ. Γιατί δε μας λέτε την πλήρη αλήθεια?

5.Ρίσκο παίρνουν οι ιθύνοντες του Ant1 με την αλλαγή της ώρας του δελτίου. Δύσκολη η ζώνη των 19.00, σε μια εποχή ραγδαίων εξελίξεων. Θα τσιμπήσει το κοινό του Μπρούσκου ή είναι too much δύο back to back σαπουνόπερες 20.00-22.00?
4.Εξαιρετική δουλειά κάνει το επιτελείο της Τατιάνας στο 'Ε', τίποτα δεν είναι τυχαίο για μια από τις πλέον πολυθεματικές εκπομπές της tv.
Φάγαμε το πρώτο μισό της σεζόν. Ποιο πρόγραμμα χτύπησε την κορυφαία τηλεθέαση έως τώρα? Ποιος άλλος, ο Λάκης και το Τσαντίρι του Δεκεμβρίου κρατά την πρωτιά με 19.5%.
3.Δεν υπάρχει πουθενά στα σχέδια του Ant1 νέα σειρά διά χειρός Ρώμα. Πριν από 2 χρόνια είχα κατηγορηθεί για εμπάθεια, γράφοντας πως δεν υπάρχει πιθανότητα να προβληθεί η 'Βαβέλ'. Το έργο επαναλαμβάνεται, και τροφοδοτείται από τον ίδιο.
Bonus quiz: Εκείνος λαμπερός οικογενειάρχης, πρότυπο των εξωφύλλων. Εκείνη, στον ίδιο χώρο, με σοβαρή σχέση. Βρίσκονται μαζί για πρώτη φορά φέτος στο γυαλί, γλωσσίτσες κακές κάνουν λόγο για αφόρητες πιέσεις από την πλευρά του να είναι και εκείνη στην εκπομπή. Πάει ο νους σας....?
2.Σεισμός προβλέπεται στην απεργία της Πέμπτης, τώρα τι θα δείξουν τα κανάλια, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
1. Η γιαγιά της Συκαμιάς, η γλυκιά γιαγιά που διεκδικεί το Νόμπελ Ειρήνης είναι γνωστή από το παρελθόν: Eίναι η γιαγιά που τάισε τον Τούρκο κατακτητή, που έκανε τρισάγιο στον τάφο του Γερμανού στρατιώτη για λογαριασμό της μάνας του, είναι εκείνη που φίλεψε κόσμο χωρίς να ρωτήσει αν είναι κομμουνιστής ή δεξιός. Στη διαχρονική Ελληνίδα μάνα αξίζει μια διεθνής μνεία...


            ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.....Darwin

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !