Τι αποκαλύπτουν Χατζηνικολάου και Τράγκας για το κανάλι Real TV που θέλουν να ανοίξουν στην Τουρκία

0
Χθες το πρωί για πρώτη φορά, ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή αναφέρθηκε για πρώτη φορά με λίγες λεπτομέρειες για τον τηλεοπτικό σταθμό που «ψάχνεται» να ανοίξει στην γειτονική Τουρκία ενώ χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του Star στο οποίο κρατά τον ρόλο του σχολιαστή της επικαιρότητας, αποκάλυψε και πολλά ακόμα για αυτό το πρότζεκτ-μαμούθ!
«Η Real Group αποφάσισε να μπει στην τηλεόραση. Αποφάσισε να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια, όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία. Επειδή χαμογελάτε σας λέω ότι το λέω απολύτως σοβαρά. Η ανακοίνωση είναι επίσημη. Το Real Group θα κάνει αίτηση για τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία. Το λέω δημόσια για να το ακούσει η τουρκική πρεσβεία, να ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να μας βοηθήσει για το φάκελο... Για να δούμε οι φίλοι Τούρκοι θα βοηθήσουν;» είπε στο μικρόφωνο της ραδιοφωνικής εκπομπής του.
AdTech Ad
Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, το ίδιο βράδυ στο δελτίο ειδήσεων, έχει ζητήσει από Ελληνικό αλλά και Τουρκικό δικηγορικό γραφείο να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση προκειμένου να εξασφαλίσουν για λογαριασμό της εταιρίας Real Group της οποίας ηγείται ο εκδότης, τηλεοπτική συχνότητα στη γειτονική χώρα. Αυτό βέβαια προϋποθέτει προφανώς πως θα εκπέμπει και στην Ελλάδα αφού αυτή είναι η αγορά η οποία ενδιαφέρει τον όμιλο. Σήμερα τα πρωί, ο Γιώργος Τράγκας, καλεσμένος στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» με την Κατερίνα Καραβάτου και τονΚρατερό Κατσούλη αποκάλυψε από την πλευρά του πως είναι διατεθειμένος να κάνει συχνά ταξίδια με τον «ανιψιό» του όπως συνηθίζει να αποκαλεί χαϊδευτικά τον Νίκο Χατζηνικολάου (συνεργάζονται καθώς ο Γιώργος Τράγκας είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στον Real FM) στην Τουρκία προκειμένου να φέρουν σε πέρας επιτυχώς το παραπάνω πρότζεκτ για τηλεοπτικό σταθμό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !