Ο «Τζόι» από τα «Φιλαράκια»: Κόντεψα να πάθω νευρικό κλονισμό μετά το τέλος της σειράς

0

Ο Αμερικανός ηθοποιός Matt LeBlanc, γνωστός σε όλους μας ως «Τζόι» από την πετυχημένη σειρά «Φιλαράκια», βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, πρόκειται να γίνει ο δεύτερος παρουσιαστής του Top Gear, της πιο δημοφιλούς εκπομπής για αυτοκίνητα της βρετανικής τηλεόρασης.

Ωστόσο, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Mirror, για πολλά χρόνια μετά τη λήξη του επιτυχημένου sitcom που κατέκτησε τις καρδιές εκατοντάδων τηλεθεατών ανά την υφήλιο και του spin-off με τίτλο «Joey» το οποίο γύρισε αμέσως μετά, όχι μόνο απέφευγε συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αρνούνταν οποιαδήποτε δουλειά του πρότεινε ο ατζέντης του και παρέμενε κλεισμένος στο ράντσο του στην Καλιφόρνια για μήνες ολόκληρους, παλεύοντας με την κατάθλιψη.

«Ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος για μένα», είπε ο LeBlanc στη βρετανική εφημερίδα, εξηγώντας ότι εκείνη την εποχή είχε καταρρεύσει ο γάμος του και η κορούλα του είχε διαγνωστεί με εστιακή φλοιώδη δυσπλασία, μια πάθηση που επηρεάζει τον εγκέφαλο και τις κινητικές λειτουργίες. Αποτέλεσμα όλης αυτής της πίεσης ήταν να οδηγηθεί ο δημοφιλής ηθοποιός στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού.

«Για πολλά χρόνια παρέμενα κλεισμένος σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά ο 48χρονος. «Τα είχα χαμένα. Δεν ήθελα να έχω πρόγραμμα, να έχω υποχρεώσεις. Ήμουν σε θέση να το κάνω. Ο ατζέντης μου είχε απογοητευτεί. Οι περισσότεροι ηθοποιοί τηλεφωνούν στους ατζέντηδές τους και τους ρωτάνε "τι καινούργιο υπάρχει". Εγώ το μόνο που ήθελα από αυτόν ήταν απλώς να χάσει το τηλέφωνό μου για μερικά χρόνια», συμπληρώνει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !