Συνταρακτικές εξελίξεις των νέων επεισοδίων του «ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ».

0
Μη χάσετε τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 και αυτήν την εβδομάδα καθημερινά στις 18:45

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016
56o επεισόδιο
Η απρόσμενη επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Λήδας, επηρεάζει την σχέση της με τον Δημήτρη. Η Άννα αποφασισμένη να βοηθήσει τον Παύλο, προσπαθεί να ερευνήσει το παρελθόν της Νάγιας. Η Μαρία ανακοινώνει στον Δημήτρη ότι φεύγει με τον Μιχάλη. Η Νάντια αποφεύγει τον Γιάννη, ενώ η Χριστίνα πιάνει δουλειά στην εταιρία παραγωγής του Στάθη.  Η Εύα προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί και να αφοσιωθεί στη δουλειά της, όμως μια απρόβλεπτη εξέλιξη  αναστατώνει στη ζωή της.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016
57o επεισόδιο
Η Εύα αποκαλύπτει στην Μαρία πως είναι έγκυος και απελπισμένη αφού δεν ξέρει ούτε τίνος είναι το παιδί, ούτε αν θέλει να το κρατήσει ή όχι. Η Μαρία τη συμβουλεύει να μην βιαστεί να αποφασίσει κάτι που ίσως αργότερα το μετανιώσει. Στο μεταξύ ο Γιώργος της λέει να προσέξει, γιατί έχει πάρει βάρος και έχει αρχίσει να σχολιάζεται αρνητικά από τους φαν. Ο Δημήτρης αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Μαρία για την αποβολή της Λήδας και να την αφήσει να φύγει με τον Μιχάλη, αποφασισμένος να συμπαρασταθεί στην Λήδα που ακόμα φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει πως έχει χάσει το παιδί. Η Κάτια όμως αποκαλύπτει στην Μαρία τι έχει συμβεί και της ζητάει να μείνει αφού πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο ανάμεσα σ’ αυτήν και τον Δημήτρη. Ο Μιχάλης με τη συνεργασία της Νάντιας παραδίδει τα ματωμένα ρούχα του Παύλου στις αρχές φέρνοντας την Άννα σε απελπισία. Εκδίδεται ένταλμα σύλληψης για τον ηθοποιό. Ο Μάρκος και ο Γιάννης προσπαθούν να πείσουν την ΝΑΝΤΙΑ να συμμετέχει στο μιούζικαλ. Η Χριστίνα πάει πρώτη μέρα στη δουλειά και δείχνει να γοητεύεται από τον Στάθη.  Ο Γιώργος το παρατηρεί και το λέει στον πατέρα του, που γίνεται έξαλλος, αφού η Χριστίνα θα μπορούσε να είναι κόρη του. Η Μαρία αρχίζει να μετανιώνει για την απόφασή της να φύγει από Κύπρο. Ο Μιχάλης καταλαβαίνει πως κάτι έχει στραβώσει και φοβάται πως η Μαρία δεν θέλει πια να φύγει μαζί του, εξαιτίας του Δημήτρη.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016
58o επεισόδιο
Αντιμέτωπη με την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της, η Εύα έχει αποφασίσει να κάνει έκτρωση. Αγνοώντας την κατάστασή της, ο Στάθης κι ο Γιώργος, παρακολουθούν τα ξεσπάσματα θυμού της, που εντείνονται καθώς ο αστρολόγος δεν χάνει ευκαιρία να την υπονομεύσει στην εκπομπή. Την ίδια στιγμή κι ενώ ο Νάσος προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να φύγει για τις Βρυξέλλες, η ξαφνική αποβολή της Λήδας ανατρέπει για μια ακόμα φορά τις ισορροπίες στις σχέσεις. Ο Γιάννης όπως και ο πατέρας του, δεν ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν την κατάσταση στο σπίτι ενώ η Μαρία, μην έχοντας πια κάτι να την εμποδίσει να επιστρέψει στη συζυγική στέγη, είναι εγκλωβισμένη στην απόφασή της να φύγει στην Αθήνα με τον Μιχάλη. Μεγαλύτερο αντίκτυπο όμως έχει για την ίδια τη Λήδα, που πιεσμένη απ' όσα έγιναν, νιώθει πως αρχίζει να χάνει τα λογικά της. Την ίδια στιγμή, η Άννα με τον Παύλο, κυνηγημένοι, συνεχίζουν να ζουν σαν παράνομοι...

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016
59o επεισόδιο
Η φαινομενική βελτίωση στην ψυχική υγεία της Λήδας, δίνει το περιθώριο στον Δημήτρη να παρακαλέσει την Μαρία να μείνει κοντά του. Η  Μαρία όμως παρά τις αντιρρήσεις του, οριστικοποιεί την απόφασή της να φύγει με τον Μιχάλη. Η Άννα και ο Παύλος κρύβονται από την Αστυνομία και η Νάντια απελπισμένη ζητάει για άλλη μια φορά την βοήθεια του Μιχάλη. Η Εύα προσπαθεί να κρύψει την εγκυμοσύνη της, αλλά η περίεργη συμπεριφορά της την φέρνει αντιμέτωπη με τον Γιώργο και τον Στάθη.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016
60ό  επεισόδιο
Η Μαρία λέει στον Δημήτρη πως αποφάσισε να παραμείνει στην Κύπρο προκειμένου να είναι κοντά του. Μετά τη σύλληψη του πραγματικού δράστη της δολοφονίας, ο Παύλος γυρίζει στο σπίτι του ανακουφισμένος. Η Λήδα κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό της, ειδικά όταν βλέπει τον Δημήτρη, τη Μαρία και τον Γιάννη να ζουν ευτυχισμένες, ξένοιαστες οικογενειακές στιγμές. Ο Μιχάλης γνωρίζει μια κοπέλα στο μπαρ και καταλήγει ένα κάνει έρωτα μαζί της. Η Μαρία, που εκείνη την ώρα επιστρέφει στο σπίτι, μένει εμβρόντητη με το γεγονός. Ο Νάσος ξεκαθαρίζει στη Νάντια ότι θα φύγει για Βρυξέλλες, μόνο αν αυτή δεχτεί να τον παντρευτεί άμεσα…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !