Άννα Μενενάκου για ΜΑΛΙΣΤΑ,ΣΕΦ!:''Η σχέση της Κίκας με τον Μάνθο θα έχει μπόλικο...αλατοπίπερο''

0
Είναι νέα, ωραία, ταλαντούχα και δυναμική. Δεν σταματά να κυνηγά αυτό που θέλει κι αγαπά. Η Άννα Μενενάκου φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του MEGA «Μάλιστα, σεφ!» και αποκαλύπτει μόνο στο TV24 πώς θα εξελιχθεί η ερωτική σχέση της με τον Μάνθο και αν θα βάλει τέλος στην κόντρα της με τον Βασίλη, ενώ εξηγεί το λόγο που δεν άρχισε τη... «Μουρμούρα»!

1)Επέστρεψες στην τηλεόραση με τη νόστιμη κωμωδία του MEGA «Μάλιστα, σεφ!». 
 «Πρόκειται για μια πάρα πολύ ωραία σειρά με υπέροχους συνεργάτες, όπως είναι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος και όλα τα παιδιά. Επι πλέον, για μένα υπήρξε σημαντικός παράγοντας το γεγονός ότι στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Σπύρος Ρασιδάκης, με τον οποίο είχαμε ξανά συνεργαστεί στο “Πίσω στο σπίτι” του MEGA. Ενώ,επίσης, η Κίκα που υποδύομαι έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

2)Στην πραγματικότητα, όμως, γιατί δέχτηκες τη συγκεκριμένη πρόταση;
 «Το κόνσεπτ είναι πολύ διαφορετικό απ’ ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα στην τηλεόραση και το σενάριο του κάθε επεισοδίου που παίρνουμε στα χέρια μας είναι πολύ έξυπνο και με διαφορετικό ρυθμό κάθε φορά».

3)Η Κίκα είναι κοντά σ’ εσένα; 
 «Να σου πω την αλήθεια, η Κίκα δεν είναι ούτε πολύ κοντά ούτε πολύ μακριά σε μένα. Μπορεί να έχει ένα αυστηρό προφίλ μέσα στον εργασιακό χώρο, αλλά είναι ένας καλός χαρακτήρας. Άσε που είναι πληγωμένη από τους άντρες και τις επιλογές της...».

4)Σ’ αυτό το κομμάτι οφείλεται η δυναμικότητα του χαρακτήρα της;
 «Η δυναμικότητα αυτής της γυναίκας οφείλεται στις επιλογές που έχει κάνει. Αλλωστε με τα βιώματά μας προσαρμόζεται και ο χαρακτήρας μας».
5)Η δυναμικότητα είναι ένα κοινό σας στοιχείο; 
 «Ναι. Έχω πολλές ευαισθησίες αλλά θα με χαρακτήριζα αρκετά δυναμική».

 6)Ποια είναι η σχέση σου με τη μαγειρική; 
 «Οταν έχω χρόνο μαγειρεύω, αλλά παλαιότερα το έκανα πιο πολύ. Στη μαγειρική μπορείς να βάλεις φαντασία κι εμένα αυτό μου αρέσει γιατί μπορώ να εκφραστώ χωρίς όρια. Είναι πολύ σημαντικό να μην έχεις περιορισμούς τύπου: Μη λερώσεις, μην κάνεις αυτό ,κ.λπ.».

7)Πώς θα εξελιχθεί η ερωτική περιπέτεια μεταξύ Κίκας και Μάνθου; 
 «Η Κίκα κάνει ότι δεν τον θέλει αλλά στην πραγματικότητα ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Αυτή η σχέση θα εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα».

8)Θα έχει συνέχεια ή εξαιτίας της συμπεριφοράς σου θα περάσετε διάφορα;
«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια μεγάλη κόντρα, γιατί υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας. Νομίζω θα εξελιχθεί καλά, αλλά δεν θα λείπει το... αλατοπίπερο».

9)Σε κόντρα, όμως, βρίσκεσαι και με τον Βασίλη εξαιτίας της σχέσης που είχε με την αδελφή σου. «Με τον Βασίλη έχουμε κόντρα αλλά σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Θα δούμε πολλές στιγμές τον Βασίλη να έρχεται σε κόντρα με την Κίκα η οποία έχει κάνει λάθη γιατί έχει παραφερθεί, αλλά την υποστηρίζει και επισημαίνει πως “μπορεί να είναι λίγο στρίγκλα, αλλά στη δουλειά της είναι εξαιρετική και αυτό το χρειαζόμαστε”. Νομίζω πως αυτοί οι δύο ζουν μέσα από την κόντρα τους και τους αρέσει».

10)Τι πρόκειται να δούμε στα παρακάτω επεισόδια; 
 «Στο εστιατόριο Chez Philippe γίνονται διάφορα ευτράπελα και παρεξηγήσεις, καθώς μπαίνουν κι άλλοι άνθρωποι. Παράλληλα θα δούμε να αναπτύσσονται ακόμη περισσότερο οι σχέσεις των παιδιών που δουλεύουν στο εστιατόριο, αλλά και την προσωπική ιστορία του Βασίλη».

11)Είχα μάθει ότι πέρασες δοκιμαστικό για τη «Μουρμούρα» αλλά δεν καρποφόρησε η συνεργασία. Ηταν δική σου επιλογή; 
 «Οπως ξέρεις, με τους ανθρώπους του ALPHA έχω μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Την περίοδο που γινόταν το κάστινγκ για τη “Μουρμούρα”, εγώ ξεκίναγα τις συζητήσεις με το “Μάλιστα, σεφ!”. Γινόντουσαν σχεδόν ταυτόχρονα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !