Αλ.Γεωργούλης:''Δεν είμαι και δεν λειτουργώ σαν δημοσιογράφος''

0
Ο γοητευτικός ηθοποιός μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αγγλία. Από τη μια γίνεται ο «Barman» του ALPHA σερβίροντας σφηνάκια... εξομολογήσεων στους καλεσμένους του, και από την άλλη πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής «The Durells» του ITV. Ο Αλέξης Γεωργούλης, σ’ ένα διάλειμμα από τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του, μιλά αποκλειστικά στο TV24 για όλα!

Η τηλεοπτική σου επιστροφή σηματοδοτείται με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο, με αυτόν του «Barman». 
«Πρόκειται για ένα concept που προέκυψε εντελώς ξαφνικά. Την περίοδο που ετοιμάζαμε με τον Παντελή Καλαντζή την κινηματογραφική ταινία “Μαριονέτες” ,που υποδυόμουν έναn δημοσιογράφο, είχα μπει σε μια διαδικασία να κάνω έρευνες για να δω πώς είναι. Κάπως έτσι τέθηκε το ερώτημα: “Γιατί να μην κάνεις μια εκπομπή;” και είπα ότι δεν θα ’χα πρόβλημα. Ετοιμάσαμε μια ιδέα που περιέχει περισσότερο το ύφος της συζήτησης παρά της συνέντευξης. Νομίζω πως αυτό ήταν και πιο κοντά στη δική μου ιδιοσυγκρασία που είναι πιο χαλαρή και ανοιχτή».
Από τα μέχρι τώρα γυρίσματα που έχεις κάνει, είναι εύκολο ή δύσκολο να βγάλεις την αλήθεια από τον εκάστοτε καλεσμένο; 
«Εγώ δεν είμαι και δεν λειτουργώ σαν δημοσιογράφος, οπότε δεν βλέπω τη δυσκολία που έχει. Η δικιά μου προσέγγιση είναι σαν να δίνω εγώ συνέντευξη και μάλλον αυτό αντανακλάται στον καλεσμένο, με αποτέλεσμα να είναι τόσο άνετος όσο είμαι κι εγώ. Αποφεύγω να κάνω ερωτήσεις που θα τον ενοχλήσουν. Είναι σαν να βγαίνουμε, όντως, για ένα ποτό».
Θα σ’ ενδιέφερε γενικότερα η παρουσίαση εκπομπής;
 «Δεν έχω σκεφτεί αν θα μπορούσα να επεκταθώ περισσότερο στην παρουσίαση. Το κυριότερο είναι ότι το βρίσκω διασκεδαστικό και περνάω ευχάριστα».
Ποια πρόσωπα θα ήθελες να βρεθούν απέναντί σου; 
«Θέλω να βρεθώ με κάποιους ανθρώπους που θα έχουν τη διάθεση να πουν κάποια πράγματα που δεν τα λένε στην τηλεόραση. Πράγματα που είναι πιο πολύ της συζήτησης Άνθρωποι που θέλουν να μιλήσουν σε προσωπικό επίπεδο, αλλά όχι για τα προσωπικά τους. Ακόμη θα ’θελα κάποια πρόσωπα που δεν βγαίνουν εύκολα στην τηλεόραση».
Κοιτάς τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή; 
«Τα νούμερα θα τα κοιτούσα αν μπορούσα να τα ερμηνεύσω. Επειδή όμως δεν μπορώ να τα ερμηνεύσω, δεν τα κοιτάω. Το μόνο που θα μ’ ενδιέφερε είναι να μου πει κάποιος αν αυτό που κάνω ενδιαφέρει το κοινό. Επίσης τα νούμερα δεν είναι μόνο αν αυτό που κάνεις είναι ενδιαφέρον ή όχι, αλλά και πώς διαφημίζεται, τι ώρα παίζεις και τι σταθερότητα έχεις σ’ αυτό που κάνεις».
Σε ενδιαφέρει να ξανακάνεις σειρά στην ελληνική τηλεόραση; 
«Ο κυριότερος λόγος που δεν κάνω κάποια σειρά είναι επειδή κάνω κάπου αλλού που μου παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο».
Πρόσφατα γράφτηκε ότι ενδέχεται να παίξεις στο «Κάτω Παρτάλι». 
«Δεν μου έχει πει κανείς τίποτα…».
Τους τελευταίους μήνες κάνεις γυρίσματα για τη σειρά «The Durells» του βρετανικού δικτύου ITV.
«Πρόκειται για μια σειρά εποχής που διαδραματίζεται το 1935, στην Κέρκυρα. Το 70% των γυρισμάτων γίνεται στην Κέρκυρα και το 30% στην Αγγλία. Αυτές τις μέρες ολοκληρώνω τα γυρίσματα. Σύμφωνα με το σενάριο, η οικογένεια αυτή πηγαίνει στην Κέρκυρα με αφορμή τον θάνατο του πατέρα και η αποζημίωση που πήραν από το στρατό που ήταν πολύ μικρή για την ελληνική κοινωνία. Ουσιαστικά η ιστορία είναι πώς αφομοιώνεται στην ελληνική κοινωνία. Η πρεμιέρα της σειράς προγραμματίζεται για τον Απρίλη του ’16». Μακάρι να προβαλλόταν και στην ελληνική τηλεόραση, αλλά μόνο τουρκικά και κυπριακά φέρνουν… «(γέλια) Νομίζω ότι γίνονται συζητήσεις με τη NOVA και τον OTE TV για να το φέρουν στην Ελλάδα. Μπορεί, όμως, να το αφήσουν πρώτα μια σεζόν για να δουν πώς πάει στην Αγγλία και μετά να το φέρουν».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !