Τηλεκοντρόλ:Τι τρέχει με το Your Face;Θα βγει με νέα επιτροπή-Νέα ώρα για το δελτίο του ΑΝΤ1;-Δεν έχω λόγια για τον Καπουτζίδη- Αλλαγές στο SpataLive-Πόσες πια εκπομπές με συνεντεύξεις;-Πρωινό Σουκου για λίγους...-Φονικές τηλεθεάσεις...

3

Πέμπτη είναι και το τηλεκοντρόλ είναι εδώ για να κρίνει και να κατακρίνει, να καρφώσει και να αποκαλύψει…

Σάρκα και οστά ξεκινά να παίρνει το Show του ΑΝΤ1 "Your face sounds familiar".Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM αυτή την εβδομάδα έγινε η πρώτη συνάντηση για να ξεκινήσει η ονοματολογία για τους διαγωνιζόμενους του Show.
Στόχος του ΑΝΤ1 είναι το Show να βγει αρχές  του Φλεβάρη.
UPDATE: Όσο για την κριτική επιτροπή σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TVNEA.COM σήμερα συζητήθηκε το ενδεχόμενο το show να βγει με εντελώς νέα επιτροπή, πράγμα που είναι και το πιο πιθανό.


Σκέψεις  να αλλάξουν ώρα το κεντρικό δελτίο τους κάνουν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1. Αυτή την στιγμή που μιλάμε η τελική απόφαση δεν έχει  ληφθεί. Οι σκέψεις αυτές βεβαία υπάρχουν εδώ και πάρα πολύ καιρό, ωστόσο μάλλον ήρθε η στιγμή να γίνει πραγματικότητα.

Πρεμιέρα έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο MEGA με το Δεν εχώ λόγια. Πραγματικά ούτε εγώ έχω λόγια με αυτό που είδα. Χρύσωσαν το χάπι βλέπετε στο παρουσιαστή,  μιας και η Εθνική Ελλάδος ακόμα είναι στον αέρα ή μάλλον  είναι άγνωστο το τι θα γίνει τελικά. Όσο για το τηλεπαιχνίδι, είναι ένα ξαναζεσταμένο πρόγραμμα , τραλαλά τραλαλο κι άντε θα έρθουν τα νούμερα…  Ναι, η εκπομπή δεν πάει καλά.  Οι περισσότεροι τηλεθεατές  δεν το βλέπουν , τι δεν καταλαβαίνετε;

Με διορθωτικές κινήσεις θα συνεχίσει η εκπομπή Spata live. Οι ιθύνοντες του καναλιού μόνο ευχαριστημένοι δεν είναι με τα νούμερα τηλεθέασης. Βλέπετε στις συγκεκριμένες ώρες το κανάλι  ποτέ δεν είχε δει μονοψήφια ποσοστά.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο  στο STAR. Η Τρελή Οικογένεια αν και δεν έκανε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης, κατάφερε να εντυπωσιάσει. Τι κι αν η σειρά έχει σκετσακια, κάτι δηλαδή σαν την Μουρμούρα ,ήταν καλογυρισμένα  με καλές ερμηνείες.

Άλλη μια εκπομπή με συνεντεύξεις έρχεται στην τηλεόραση μας. Αυτή την φορά ο παρουσιαστής  (Αλέξης Γεωργουλης) θα είναι ο Barman. Πολύ πρότυπο βρε παιδιά… Μέχρι και την κουτσή Μαρία θα καλέσουν μπας και βρουν καλεσμένους. Όπως και να το κάνουμε  από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ όλες οι εκπομπές δουλεύουν με καλεσμένους…

Μας φόνευσε κανονικά η Άννα Δρούζα με τα Φονικά μυστικά που μας παρουσιάζει. Η  τηλεθέαση είναι απογοητευτική. Δεν είναι τυχαίο πως μια επανάληψη σειρά στον ΑΝΤ1 την πέρασε και μάλιστα με διαφορά.

Με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης συνεχίζει το Πρωινό Σουκου.  Δεν ξέρω γιατί , αλλά σ’  αυτή την εκπομπή κάτι με χαλάει… ,νιώθω ότι τόσο οι παρουσιαστές όσο για το πάνελ δίπλα τους δεν δένουν, με τίποτα όμως. Εγώ πάντως θα έκανα ντραμπα την Μπεκατώρου στην Μαμά (το μαγειρικό παιχνίδι του ΑΝΤ1) και τον Γρηγόρη στο Πρωινό Σουκου μπας και ανάψουν τα αίματα… Και για να προλάβω, όχι δεν μου φταίει η Μπεκατωρου στο Πρωινό Σουκου, απλά έτσι όπως είναι η ομάδα μου βγαίνει πιο ωραίο έτσι…

Αυτά φίλοι μου για σήμερα.  
Επιστρέφω την επόμενη Πέμπτη εδώ στο TVNEA.COM με την στήλη Τηλεκοντρόλ.


Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Mονο και μονο που ειναι ο Μουτσινας στο πρωινο σου-κου,λογικο να πατωνει,ειναι αντιπαθητικος για την τηλεοραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φετος ειναι για κλαματα.Βασικα ολα τα προγραμματα εχουν προβλημα δεν κανουν πολυ υψηλα νουμερα οπως στο παρελθον.πανε τα 30ρια τα 40ριαρια πανε ολα αυτα αντε ενα δυο μετα βιας να πιασουν στο συνολο.
    Ο Καπουτζιδης δεν το εχει κατι του φταερι.Οσο για την εκπομπη του καλη ειναι, νεανικη απλα δεν κανει για 9 το βραδυ θα την ηθελα 5-6 το απογευμα να την βαζανε.Κολαει αυτο το ειδος εκει ποιο πολυ για μενα μιας που ειναι παιχνιδι καραοκε.
    Το Σ/Κ προβλημα εχει αλλα εχει διαφορα απο τα αλλα δυο πρωινα.
    Σε γενικες γραμμες ολα προβλημα εχουν και εχουν χασει νουμερα δεν ειναι οπως παλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !