Τηλε-καρφώματα:Μπαίνουν στο μικροσκόπια μας η ¨Τρελή Οικογένεια¨,η Καρύδη,το ¨Δεν έχω λόγια¨,το ¨X Factor¨,το ¨Όλα¨ και ο Γρηγόρης!

3



Και όμως αυτή η εβδομάδα είχε αρκετές πρεμιέρες.Πέντε προσωπικά μέτρησα και είπα να τις σχολιάσουμε μαζί παρέα όλες...Για να δούμε!


¨Μία ακόμη τηλεοπτική οικογένεια¨

Ξεκίνησε και η ¨Τρελή Οικογένεια¨ στο Star και τα συναισθήματα μας είναι ανάμικτα.Δεν μας
τρέλανε είναι η αλήθεια,ωστόσο υπάρχει μία αξιοπρέπεια.Δεν νομίζω ότι μπορεί να αποκτήσει φαν και σταθερό κοινό,ωστόσο αν κάποιος δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει μπορεί να το προτιμήσει.Το άσχημο είναι πως παρόμοια concept έχουμε δει άπειρα και το συγκεκριμένο δεν προσφέρει κάτι καινούργιο και εναλλακτικό.Δεν πάει την οικογενειακή κωμωδία ένα βήμα παρακάτω.Υπάρχει κορεσμός σε αυτό το είδος τηλεόρασης.Η ώρα και μέρα που παίζει είναι δύσκολη,αφού όποιος θέλει εκείνη την ώρα να γελάσει θα προτιμήσει τις ελληνικές ταινίες στον Ant1.

¨Celebrity βαρεμάρα¨

Για τρίτη χρονιά έσκασε μύτη και το ¨Celebrity Game night¨ με τη Σμαράγδα Καρύδη.Το παιχνίδι έχει κουράσει ήδη από πέρυσι και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που το Mega θέλει να καταστρέψει ένα πρόγραμμα το οποίο πριν 1,5 χρόνο σάρωνε και έκανε τεράστια αίσθηση.Τα πρόσωπα επαναλαμβάνονται,ενώ και οι νέες δοκιμασίες δεν πείθουν.Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όμως ότι αφιερώνεται πολύς χρόνος στην παρουσίαση των διασήμων που συμμετέχουν σε κάθε επεισόδια.Δεν μπορεί το μισό παιχνίδι να αναλώνεται σε αυτό...H Καρύδη πάντως στο ρόλο της είναι μοναδική και εξαιρετική.

¨Μία ωραία τηλεοπτική επιλογή στην prime time¨


Από την άλλη το παιχνίδι ¨Δεν έχω λόγια¨ του Γιώργου Καπουτζίδη το λάτρεψα.Ο παρουσιαστής ήταν εξαιρετικός,κεφάτος και δημιουργούσε ένα πολύ ωραίο κλίμα με τους παίκτες τους.Το concept είναι απλό και έχει ενδιαφέρον και μάλιστα κατάφερε να με μεράκλωσε με τα ωραία τραγούδια.Είναι ένα παρείστικο πρόγραμμα και είναι μία ωραία επιλογή αν έχει κάποιος βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια αστεία της ¨Μουρμούρας¨ και δεν έχει τύχει να έχει παρακολουθήσει συστηματικά το ¨Μπρούσκο¨.

Κωμωδία ή σόου;


H είδηση πως ο τέταρτος κύκλος του ¨X Factor¨ θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Skai με άφησε σε ένα μίνι κώμα.Θεωρώ πως ξαφνικά τα κανάλια έχουν αναγάγει την υλοποίηση τηλεοπτικών σόου σε κάτι πολύ απλό και εύκολο.Να θυμίσω πως το κανάλι αυτό έβγαλε τις εκπομπές των Λαμπίρη και Ιλιάκη σαν να επρόκειτο για προγράμματα τοπικού καναλιού πριν 20 χρόνια.Και όμως πιστεύει πως μπορεί να προβάλλει κάποιο show.Ντάξει...Τουλάχιστον θα γελάμε.Α επίσης έχω μία ερώτηση:Tην εσωτερική αναπαραγωγή του παιχνιδιού και την προώθηση του ποιες εκπομπές στο κανάλι θα την αναλάβουν ;Μήπως ο Αυτιάς;Μηπως ο Μπογδάνος;Ή μήπως ο ραδιοφωνικός σταθμός ¨Μελωδία¨ που ανήκει στον συγκεκριμένο όμιλο.

Ένα αλλαγμένο ¨Όλα¨!


Έκανε την εμφάνιση του και το ¨Όλα Πρώτη Φορά¨ με το Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού.Μιλάμε για μία εκπομπή πολύ αλλαγμένη όχι απαραίτητα προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.Και με αυτό εννοώ πως αν κάποιος προτιμούσε την εκπομπή για τα λαχταριστά βιντεάκια τότε δεν θα του αρέσει και πολύ το νέο Όλα.Αντίθεται,αν κάποιος λάτρευε τις συνεντεύξεις τότε μπορεί να φανατιστεί ακόμα περισσότερο με τη νυχτερινή αυτή εκπομπή.Το καλό της υπόθεσης είναι ότι βλέπουμε για πρώτη φορά το Θέμο τόσο ενεργό,διότι τόσα χρόνια στην ουσία ήταν παρών-απών από την εκπομπή.Τα νούμερα την Τρίτη εκτοξεύθηκαν σε σχέση με την αψυχολόγητη πρεμιέρα της Δευτέρας(Ούτε ένα δελτίο τύπου,ούτε ένα trailer).Η πορεία πάντως της εκπομπής θα δείξει αν η αποχώρηση του Βαγγέλη Περρή είναι πλήγμα ή όχι.


¨Μοναδικός ο Γρηγόρης¨

Χτυπήθηκε για άλλη μία φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από τους τηλεκριτικούς χωρίς πάλι κανένα λόγο.Το ¨The 2night Show¨ όχι μόνο έκανε αίσθηση,αλλά ήταν και εξαιρετικό.Οι άνθρωποι που κατηγορούν το πρόγραμμα για αντιγραφή από το εξωτερικό θα πρέπει να γνωρίζουν πως αντίστοιχες εκπομπές στην αμερικάνικη και ευρωπαική τηλεόραση υπάρχουν δεκάδες.Ίσα ίσα ο Γρηγόρης έχει ένα αμερικάνικο concept με έναν ελληνικό τρόπο παρουσίασης.Η επιλογή καλεσμένων ήταν πολύ καλή και κυριάρχησε τόσο το χιούμορ όσο και οι πολλές ειδήσεις που βγήκαν.Ο Γρηγόρης δεν θέλει να γλείψει,θέλει να τα χώσει και να τσαλακώσει και τον καλεσμένο του.Μάλιστα σε σχέση με πέρυσι ήταν πολύ πιο χαλαρός και αφήνει και τον καλεσμένο του να μιλάει και δεν τον καπελώνει.Επίσης υπάρχει και μία ποικιλία στους προσκεκλημένους.Και διάσημοι από τη showbiz και ανατρεπτικά πρόσωπα,όπως οι τραυματοφορείς και ο φιδοκτόνος.Τέλος η παρουσία του Δημήτρη Σταρόβα είναι καταλυτική και όσο σύντομη πρέπει να ναι.Έτσι και αλλιώς είναι από τους ανθρώπους που δεν χρειάζεται να πει πολλά,αρκεί να πει.

Πολύ πράγμα είχαμε και σήμερα!Ένα πάντως παρατηρώ:Πως όσο περνάει ο καιρός,τόσο η τηλεόραση αποκτά όλο περισσότερο ενδιαφέρον.Ραντεβού την άλλη Τετάρτη για να τηλε-καρφώσουμε ακόμα μία φορά.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συμφωνώ στα περισσότερα εκτός από το τοκ σόου(λέμε τώρα) του Αρναούτογλου. Ο άνθρωπος δεν το έχει καθόλου με τις συνεντεύξεις και προσπαθεί να μιμηθεί τον προκάτοχο του τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τον Jimmy Fallon έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε. Είναι λάθος αν θέλετε τη γνώμη μου να επικροτείτε τέτοιες φτηνές αντιγραφές, χρειάζεται και λίγη φαντασία. Αυτή την εκπομπή την αγαπήσαμε μέσα από τον Κωστόπουλο που σίγουρα την εμπνεύστηκε από ένα σόου της Αμερικής αλλά την έκανε δική του, δεν έβαλε ούτε τη Νέα Υόρκη πίσω του, ούτε το μικρόφωνο και τη κούπα του Fallon. Ο Κωστόπουλος είναι δημοσιογράφος, άνθρωπος με γνώσεις, εμπειρίες και μπορεί να κάνει μια πιο ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Επίσης το στυλ του Κωστόπουλου δεν το φτάνει ούτε ο Λιάγκας, ούτε ο Αρναούτογλου, ούτε ο Μουτσινάς, ούτε και οι τρεις μαζί. Έκαστος στο είδος του. Ο Αρναούτογλου πήρε ένα ύφος και κάθισε σε ένα υπερυψωμένο γραφείο και προσπαθεί να ξεγελάσει και τον ίδιο του τον εαυτό λέγοντας 'υπέροχα' αστεία με την τουαλέτα και με το πόσο συχνά κλ... ο ίδιος. Μιλάμε για συζήτηση κλάσεως, όχι αστεία. Η καριέρα του Αρναούτογλου τα τελευταία χρόνια έχει φθίνουσα πορεία και αυτό φαίνεται στα νούμερα που έκανε και σε αυτό το μαγειρικό που πάει για κόψιμο αλλά και στα Καρντάσιανς. Και αυτό το σόου δεν είδα να σαρώνει, τη δεύτερη μέρα κατευθείαν στο 15 προσγειώθηκε. Κατά τ'άλλα εσείς μιλάτε για επιτυχία. Να δημοσιεύσετε το σχόλιο μου και απαντήστε μου παρακαλώ στις παρατηρήσεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά δεν νομίζω ότι και ο Κωστόπουλος δεν έκανε συζητήσεις τέτοιας αισθητικής.Επίσης για την πτώση που λες στα νούμερα μη ξεχνάμε και την πρεμιέρα του ¨Celebrity Game Night¨ που είχε σαν παίκτες όλους τους σταρς του Mega(Καπουτζίδης,Παπαδημητρίου).Ο Κωστόπουλος μάλιστα έπαιζε μόνος του και τις περισσότερες φορές με δυσκολία ξεπερνούσε το 17%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνετε λάθος με τα νούμερα του Κωστόπουλου. Τρία χρόνια που κράτησε το βραδινό του έκανε πολύ καλά νούμερα, ειδικά τα δύο πρώτα χρόνια και το κυριότερο έμεινε σαν εκπομπή αλλά προφανώς δεν τον συμπαθείτε. Δεν νομίζω ότι αν με δυσκολία περνούσε το 17%, θα κράταγε η εκπομπή τρία χρόνια, λογικά να το πάρουμε. Κανείς δεν παίζει μόνος του, πάντα κάτι υπάρχει απέναντι και πολλές φορές οι ταινίες(Ξένες και Ελληνικές) αποδεικνύονται δυσκολότεροι αντίπαλοι από εκπομπές. Απλά προσπαθείτε να υποστηρίξετε με νύχια και με δόντια τον Αρναούτογλου, όπως το ίδιο κάνατε και πέρσι στα Καρντάσιανς. Εγώ μιλάω αντικειμενικά και λέω ότι ο Αρναούτογλου είναι καλός παρουσιαστής αλλά η συνέντευξη δεν είναι το δυνατό του σημείο. Ήταν πολύ καλός όταν έκανε πρωινό, βραδινό σόου, τηλεπαιχνίδια αλλά τις εκπομπές συνεντεύξεων ας τις αφήσει καλύτερα. Ο Κωστόπουλος δεν έκανε τέτοιες συζητήσεις, συζητήσεις γύρω από το σεξ ναι έκανε αλλά ήταν κάτι που του ταίριαζε, κάτι που το έκανε έντονα και στα περιοδικά του. Στον Αρναούτογλου φαίνεται πολύ ξένο όλο αυτό και είναι κρίμα πραγματικά να μπαίνει στη διαδικασία να συγκρίνεται με τον Κωστόπουλο τη στιγμή που έχει μια πολύ καλή πορεία πίσω του. Όσο για το ότι θεωρείται σταρς τον Καπουτζίδη και τη Ντορέττα ας μην το σχολιάσω καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !