Βιασμός-σοκ στο ΜΠΡΟΥΣΚΟ-Συγκλονιστικοί οι διάλογοι:''Σκάσε, μην ουρλιάζεις''

0
Ένα από τα πρόσωπα που μπήκαν φέτος στο «Μπρούσκο» ήταν η Χρυσάνθη. Η γυναίκα αυτή, που έχει σταθεί μοιραία για τη ζωή του Παύλου και της οικογένειάς του, έχει ένα μεγάλο και σκοτεινό παρελθόν. Ήδη έχουμε δει τον ρόλο της στο κτήμα Δημοσθένους, το κυνήγι του θησαυρού που ανήκε κατά κάποιο τρόπο στον άντρα της, αλλά τελευταία και κάποιες επαφές με πρόσωπα από ένα άλλο κομμάτι της ζωής της που πονάει αφάνταστα.

Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό της Χρυσάνθης;
Όταν ήταν ακόμα σχεδόν παιδί, η Χρυσάνθη είχε ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με τη Χέλγκα, τη γυναίκα του Διαμαντή. Η Χέλγκα, μια φιλελεύθερη Γερμανίδα, είχε αγκαλιάσει τη Χρυσάνθη σαν να ήταν δικό της παιδί. Όμως δίπλα σ’ αυτή τη γυναίκα υπήρξε κι ένας άντρας, ο Διαμαντής, ο οποίος είχε άλλα αισθήματα για τη 16χρονη τότε Χρυσάνθη. Η Χρυσάνθη δείχνει μια απίστευτη συμπάθεια τόσο στον Πάτροκλο αλλά και στον αδελφό του. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που βουρκώνει και κλαίει όταν ο Πάτροκλος της λέει: «Η πραγματική μου μάνα με άδειασε και μετά η θετή με έκλεισε σε ίδρυμα, ενώ μόλις πριν από δύο χρόνια βρέθηκα με τον Νεκτάριο». Η έκπληξή της όμως είναι πολύ μεγαλύτερη όταν ο Πάτροκλος τής αποκαλύπτει ότι ο Διαμαντής Νικολάου είναι πατέρας τους και ότι ήταν παντρεμένος με μια Αυστριακή, τη Χέλγκα. Μόλις ακούει η Χρυσάνθη για τη Χέλγκα, φεύγει και πάει στο σπίτι της Άννας Στρατηγάκη, μιας φίλης της Χέλγκας. Αυτή είναι πολύ επιθετική απέναντί της, ενώ η Χρυσάνθη είναι ταραγμένη και βουρκωμένη. Η Άννα με σκληρό ύφος τής λέει: «Εξαφανίστηκες! Η Χέλγκα δεν ήξερε τι να κάνει, μετά αρρώστησε». Η Χρυσάνθη τής λέει ότι την έψαχνε, ότι έχει μετανιώσει και ότι έπρεπε να της πει τις μισές αλήθειες, γιατί έτσι έπρεπε. «Αυτό το κτήνος με αποπλάνησε. Ήμουν μικρή, ήμουν 18 χρόνων». Η Άννα ισχυρίζεται ότι έπρεπε να τα πει όλα στη Χέλγκα, γιατί αυτή τη λάτρευε σαν δικό της παιδί. Η Χρυσάνθη της απαντά ότι κι αυτή την αγαπούσε κι ότι πάντα την έψαχνε, ενώ την παρακαλεί να μην πει τίποτα σε κανέναν: «Θέλω να το μάθουν από μένα την ίδια σιγά σιγά. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ, είμαι σε πανικό», της λέει κλαίγοντας, ενώ η Αννα τη διώχνει κακήν κακώς.
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ 
Η Χρυσάνθη αρχίζει να ξαναβιώνει τις άγριες στιγμές που πέρασε πριν πολλά χρόνια από τον Διαμαντή. Τα όνειρά της γίνονται εφιάλτες: «Όχι Διαμαντή, σταμάτα να είσαι τόσο πιεστικός. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό στη Χέλγκα, δεν μπορώ να την προδώσω, με έχει σαν κόρη της». Η εικόνα του Διαμαντή που έχει πέσει πάνω στο κοριτσίστικο κορμί της και η φωνή του αντηχεί ακόμα στα αφτιά της: «Δεν μπορώ να σου αντισταθώ, με έχεις τρελάνει, σε σκέφτομαι συνέχεια», της λέει, ενώ η Χρυσάνθη αρχίζει να ουρλιάζει: «Μη Διαμαντή. Μη σε παρακαλώ. Μη, άσε με!». Η ζωή τής Χρυσάνθης περνάει σαν φλας μπακ. Η εικόνα τής μητέρας της έρχεται στο μυαλό της να τη ρωτάει γιατί θέλει να πάει στη Γερμανία και γιατί έχει αντικαταστήσει τη μάνα της με τη Χέλγκα κι εκείνη να επιμένει: «Θέλω να φύγω στη Γερμανία μαμά». Στο μεταξύ η Χρυσάνθη που έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, έρχεται τετ α τετ με τον Διαμαντή ο οποίος της ζητάει εξηγήσεις γιατί είναι συνέχεια με τον Πάτροκλο και τον Νεκτάριο αλλά και τι δολοπλοκίες ετοιμάζει. Η Χρυσάνθη γίνεται έξαλλη και του επιτίθεται: «Εσύ είσαι ένας δολοπλόκος, μια ζωή μέσα στην ίντριγκα. Αλλά δεν φταίει κανείς, εγώ που δεν σε κατήγγειλα τότε. Μικρό κοριτσάκι ήμουν, ανήλικη. Θα σε είχα χώσει βαθιά μέσα, έχε χάρη που λυπήθηκα τη Χέλγκα». Ο Διαμαντής αρχίζει και πάλι να την εκβιάζει: «Δεν τελειώσαμε, μακριά από τον γιο μου». Η Χρυσάνθη είναι καταρρακωμένη, ειδικά μετά από αυτή τη συνάντηση, το μυαλό της γυρίζει και πάλι στο βιασμό που είχε υποστεί από τον Διαμαντή. Η Χρυσάνθη ουρλιάζει φοβισμένη «Όχι, μη, άσε με», ενώ ακούει τον Διαμαντή, σαν να το ξαναζεί: «Σκάσε, μην ουρλιάζεις. Τι έπαθες ξαφνικά; Κάνεις ότι δεν θέλεις;».

Πηγή:TV24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !