Χρήστος Φερεντίνος: «Έχω κάνει τηλεοπτικά λάθη»

Unknown
0
Για το αν έχει τη δική του μανιέρα σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική του καριέρα αλλά και για τα λάθη που έχει μέχρι στιγμής έχει κάνει στη διάρκεια της πορείας του στη μικρή οθόνη μιλάει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Πρέπει οι παρουσιαστές να έχουν µανιέρες;
«Εγώ έχω κάνει διαφορετικά πράγµατα στην τηλεόραση. Ξεκίνησα από µια εκποµπή δρόµου, που δεν σου κρύβω ότι παραµένει για εµένα το καλύτερο, αγαπηµένο πράγµα που έχω κάνει τηλεοπτικά. Ο δρόµος είναι το καταφύγιό µου, εκεί αισθάνοµαι ότι ανά πάσα στιγµή µπορώ να βγω και να κάνω µια εκποµπή που θα αρέσει και σε εµένα και στον κόσµο. Επίσης, τα τηλεπαιχνίδια µού αρέσουν πολύ, είναι κάτι που το έχω µέσα µου».

Τηλεοπτικά λάθη έχετε κάνει; 
«Φυσικά και έχω κάνει τηλεοπτικά λάθη. Είναι δεδοµένο ότι θα κάνεις. Όσο προσεκτικός και αν είσαι, όσο και αν αποφεύγεις τις κακοτοπιές, πρέπει να κάνεις λάθη. Πρέπει να ρισκάρεις για να δεις τι σου ταιριάζει. Ακούγεται τετριµµένο, αλλά πιστεύω ότι µαθαίνεις από τα λάθη που κάνεις. Τώρα, πόσο θα σου στοιχίσουν είναι άλλη υπόθεση. Το θέµα είναι να µην κάνεις πράγµατα που ξέρεις από την αρχή ότι είναι λάθος. Υπάρχουν παρουσιαστές που ξέρουν ότι αυτό που πάνε να κάνουν δεν τους ταιριάζει, αλλά το κάνουν είτε γιατί το έχουν ανάγκη, είτε για να καλύψουν τη µαταιοδοξία τους».





Real

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !