Άδικα σκάει!

Unknown
0
Καλεσμένη ήταν χθες το πρωί των Σκορδο-Λιαγκαίων η Κατερίνα Καραβάτου όπου μίλησαν για τα νούμερα τηλεθέασης, τις φήμες που την ήθελαν να μη συνεχίζει στο Epsilon, καθώς και για τις φήμες που θέλουν να παίρνει τη θέση της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Έτσι, στη χθεσινή εκπομπή αμέσως μετά τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας ήρθε το ξέσπασμα της Κατερίνας. Ο Γιώργος ανέφερε πως έχοντας ως πηγή πολύ ψηλά ιστάμενο τηλεοπτικό παράγοντα έμαθε ότι υπάρχουν σκέψεις να αντικατασταθούν η ίδια και ο σύζυγός της από την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Κατερίνα αμέσως μετά ανέφερε:

«Εγώ το διάβασα σε ένα σάιτ και μάλιστα δεν έδωσα και σημασία. Ποιος νους μπορεί να έχει δουλέψει έτσι ώστε να δώσει μια τέτοια είδηση; Ο Κρατερός δεν το γνώριζε, του το είπα και επικοινωνήσαμε και με το γραφείο τύπου του σταθμού που το διέψευσε. Ωστόσο, εγώ έχω θυμώσει πάρα πολύ! Κάποιος κάνει αυτή την κίνηση, η οποία είναι πάρα πολύ σοβαρή. Δεν μπορεί κάποιος να σε διαβάλει έχοντας αυτή την πορεία, με αυτόν τον τρόπο και να είναι ατιμώρητος! Και ειδικά όταν εγώ είμαι σε αυτή την κατάσταση που είμαι! Αισθάνομαι ότι κάποιος θέλει να μου κάνει κακό και σκέφτομαι γιατί; Ποιον έχω βλάψει; Τι έχει γίνει; Τι ξέρεις εσύ, ας πούμε, Γιώργο μου; Για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά; Το έψαξα και έχω καταλήξει κάπου. Ήταν κάτι που δεν μπορώ να σου πω, όπως κι εσύ δεν μπορείς να μου πεις. Αυτό δεν θα το αφήσω να συμβεί από εδώ και πέρα γιατί κάνει κακό στη ζωή μου, στην οικογένειά μου και αυτό είναι ανεπίτρεπτο! Δεν νομίζω ότι αξίζω μια τέτοια συμπεριφορά! Δεν απαντάω, αλλά δεν δέχομαι!».


Η τηλεοπτική αξία της Κατερίνας Καραβάτου είναι σίγουρα αναμφισβήτητη. Έχει τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της και δεν έχει ν' αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Ο κόσμος την αγαπά και της εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια τη ψυχαγωγία του! Βέβαια, μέσα από το ξέσπασμα της Κατερίνας Καραβάτου φάνηκε το πόσο πληγώθηκε πριν χρόνια όταν ο Alpha την απομάκρυνε ούσα έγκυος λίγες μέρες πριν γεννήσει. Φυσικά, όπως και η ίδια θα γνωρίζει η πηγή μπορεί να δώσει τη λάθος πληροφόρηση και πολλές φορές δεν ευθύνεται ο δημοσιογράφος ή ο συντάκτης ενός κειμένου για τυχόντα λάθη. Από την άλλη έχοντας διαγράψει μια πορεία με αξιοπρέπεια, προσοχή και σεβασμό στον τηλεθεατή είναι απόλυτα φυσιολογικό το παράπονο που έβγαλε η Κατερίνα και το αίσθημα της αδικίας απέναντι στα δημοσιεύματα που τη θύμωσαν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !