Μία Αννίτα έτσι όπως την ξέρουμε!

Unknown
3
Η Αννίτα Πάνια είναι ένα από τα ισχυρά χαρτιά της τηλεόρασης σ' όποιο σταθμό κι αν βρίσκεται! Έτσι, φέτος ανήκει στους "άσσους" του νεοσύστατου EPSILON, το οποίο ανταγωνίζεται επάξια πλέον τα "μεγάλα" κανάλια.

Για μία ακόμη χρονιά, την βλέπουμε κεφάτη κι ανέμελη να παρουσιάζει θέματα που άλλες εκπομπές ίσως δεν τολμούσαν και με έναν τρόπο ολόδικό της που άλλες εκπομπές σίγουρα δε θα μπορούσαν! Η αντισυμβατική παρουσιάστρια φέτος εκπέμπει έναν δυναμισμό ίσως μεγαλύτερο από κάθε άλλη σεζόν. Το τηλεοπτικό της παρεάκι παρουσιάζει κι αυτό ενδιαφέροντα θέματα, ενώ φέτος θα λέγαμε πως η εκπομπή είναι περισσότερο διαδραστική. Αυτή τη σεζόν, η Αννίτα έφερε και πάλι στην εκπομπή της τα παιχνίδια που μοιράζουν χρήματα και τόσο πολύ αγαπήθηκαν από τον κόσμο, ύστερα από μία παύση που είχε κάνει σ' αυτά.

Φαίνεται πως το EPSILON της "πηγαίνει" απόλυτα!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και στον Alpha είχε παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι, η αληθεια ειναι οτι ξεκινησε τα παιχνιδια και στον alpha αρχικα αλλα αν θυμαμαι καλα μεσουσης της σεζον νομιζω αυτα διακοπηκαν διοτι υπηρχε θεματακι με το γνωστο καταστημα ηλεκτρικων που παρειχε τα δωρα κι ετσι τα παιχνιδια κοηκαν με συνοπτικες διαδικασιες.... τα παιχνιδια στην εκπομπη της Αννιτας Πανια κατ εμε τωρα ξανα ξεκινησαν γιατι εχουν την παλια δυναμικη που ειχαν και στα 'παρατραγουδα του alter!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Αννιτακι ειναι και θα ειναι ετσι οπως το ξερουμε για παντα.
    Ειναι τωρα ενα δυο χρονια που εχει ανεβει επιπεδο.Με το Αννιτα.gr.Ειναι ποιο σοβαρη τελευταια και βγαζει πολυ ωραια θεμετα,ειναι το κατι διαφορετικο εχει κανει μεγαλη αλλαγη. Το κοριτσι μας αλαξε και το ντυσιμο της δεν ειναι οπως πριν μερικα χρονακια που ολο μαυρα φορουσε αν θυμαστε.Τα παιχνιδια ειναι παιχνιδια εκεινα με συγχωρητε ολα κι ολα τα παω με χιλια! Μια χρονια ειχα παιξει και κερδισα 500 ευρωπουλακια.
    Ενα διαστημα οντως τα ειχε κοψει και καλα τα εκανε και τα ξαναφερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !