Δημήτρης Σειρηνάκης: Το σεξ στην Ελλάδα της κρίσης, το πορνό και η Τζούλια!

Unknown
0
      Συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό "Prestige" και στο δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη, ο γνωστός παραγωγός ταινιών πορνό στην Ελλάδα, Δημήτρης Σειρηνάκης. Στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το σεξ στην Ελλάδα της κρίσης, το πορνό γενικότερα, καθώς και για τη συνεργασία του με την Τζούλια Αλεξανδράτου που τότε είχε προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς και για το αν σκοπεύει να συνεργαστεί με άλλον επώνυμο.

      Ποια είναι η σχέση του έλληνα με το σεξ στην Ελλάδα της κρίσης;
Σίγουρα η κρίση μας έχει επηρεάσει. Αλλιώς σκέφτεται το σεξ κάποιος που τον ‘’πνίγουν’’ οι επιταγές και οι λογαριασμοί και αλλιώς κάποιος που είναι ξαπλωμένος σε μια παραλία. Το καλό σεξ είναι το ανέμελο σεξ. Π.χ αν παρατηρήσουμε τους εαυτούς μας, άλλο σεξ κάνουμε το καλοκαίρι δεν έχουμε τόσες έγνοιες στο μυαλό μας και άλλο τον χειμώνα που λειτουργούμε με πρόγραμμα.

      Το σεξ και το γυμνό πλέον βρίσκεται εύκολα στην κοινωνία. Γιατί κάποιος να δει πορνό, εφόσον έχει συχνή σεξουαλική ζωή;
Είναι σαν να μου λες ότι έφαγες μεσημεριανό και δεν θα φας βραδινό για δύο μέρες. Το σεξ δεν είναι κάτι που χορταίνεται, μπορεί να μην το θες για 10 λεπτά μόλις έχεις τελειώσει την σεξουαλική πράξη, σίγουρα όμως θα το θες ξανά μετά από 5 ώρες.

      Ο Έλληνας έχει φετίχ;
Εννοείται, είμαστε πολύ ποδολάγνοι στην Ελλάδα και μας φτιάχνει το kinkyσενάριο. Όσο πιο ανώμαλο είναι το σενάριο τόσο πιο πολύ μας αρέσει.

      Γιατί κάποιος επιλέγει να παίξει σε πορνό;
Αυτό που ξέρω είναι σίγουρα πως δεν το κάνει μόνο για τα λεφτά. Υπάρχουν πολλοί που φτιάχνονται επειδή θα τους δει ο κόσμος, άλλοι επειδή θα κάνουν σεξ με έναν ωραίο παρτενέρ, σίγουρα δεν είναι μόνο τα λεφτά.

      Πότε θεωρείται ένας πρωταγωνιστής καλός ή κακός;
Αυτό έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του. Αν είναι καλό παιδί, σέβεται τον συμπρωταγωνιστή του και δεν τον υποτιμάει τότε το αποτέλεσμα θα είναι καλό και στις οθόνες διότι θα υπάρχει χημεία και αυτό βγαίνει στον κόσμο.

     Σου έχουν τύχει ευτράπελα στην δουλειά σου;
Όλα μου έχουν τύχει! Θυμάμαι μια φορά είχαν ανέβει σε ένα τραπέζι 4 πρωταγωνιστές και το τραπέζι έσπασε. Η κοπέλα χτύπησε λίγο στο γόνατο έτρεχε αίμα και μας φώναζε μην σταματάτε συνεχίζουμε κανονικά!

     Πώς επιλέγεις τους πρωταγωνιστές σου, πώς γίνονται τα casting;
Όσοι έρχονται ζευγάρια, αγόρι-κορίτσι παίζουν μαζί, είτε είναι σύντροφοι, είτε φίλοι. Επειδή δεχόμαστε πολλά βιογραφικά από άντρες πρέπει να καταλάβω ποιος κάνει και ποιος όχι. Μπορώ να καταλάβω τον χαρακτήρα ενός άντρα ακόμη και από το πώς γράφει και μας στέλνει το μήνυμα. Από την εμπειρία μου αυτοί που αποδίδουν είναι τα καλά και σεβαστικά παιδιά. Όσοι έρχονται και λένε πως εγώ είμαι πολύ καλός έχω προσόντα κτλ δεν αποδίδουν με τίποτα.

     1/2 πρωταγωνιστές που παίζουν σε πορνό μετά δεν ξαναπαίζουν γιατί;
Όσον αφορά τις γυναίκες διότι μετά την ταινία αντιμετωπίζονται με ταμπού από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Επίσης μπορεί να βρουν αγόρι και να μην τους αφήσει να παίξουν ξανά. Απορώ πολλές φορές, αφού έχουν παίξει μια φορά μετά τι αλλάζει ας πούμε.

      Γνώρισες μεγάλη επιτυχία με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Υπάρχουν σκέψεις να παίξει ξανά, ή κάποιος άλλος επώνυμος;
Δεν θα επεδίωκα να παίξει ξανά η Τζούλια. Έχει κάνει τον κύκλο του. Δεν θα επέλεγα κάποιον γνωστό να παίξει σε ταινία μου έτσι όπως είναι τώρα η αγορά διότι δεν θα έπαιρνα τα λεφτά μου πίσω. Με την Τζούλια εκείνη την εποχή ήταν αλλιώς. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !