Η σκληρή κριτική του Κοσμά Βίδου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή!

0
Προλογίζοντας συνέντευξη της Τζένης Μπαλατσινού η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στη σχέση της πρώτης με τον «35χρονο σύντροφό της».

Και ήταν εξαιρετικά σαφής ο υπαινιγμός που υπέκρυπτε όταν ο αριθμός 35 δήθεν αυθόρμητα και απονήρευτα πετάχθηκε στον τηλεοπτικό αέρα: 35χρονος ο σύντροφος, σαραντάρα και βάλε η Μπαλατσινού, κοντολογίς η κυρία διατηρεί σχέση με άνδρα μικρότερό της.

Ετσι, με συνοπτικές διαδικασίες, την παρέδωσε στο έλεος του φιλοθεάμονος και φιλοπερίεργου κοινού που, ας μη γελιόμαστε, όσο και αν ισχυρίζεται πως «το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή είναι δικός του λογαριασμός», παραμένει πάντοτε έτοιμο για να κακοχαρακτηρίσει, να ειρωνευθεί ή να χλευάσει εκείνον που οι συμπεριφορές του ξεφεύγουν από το κοινωνικώς αποδεκτό: τη γυναίκα που θα ερωτευθεί νεότερό της άντρα ή τον άντρα που θα ερωτευθεί νεότερή του γυναίκα, για να αναφερθούμε σε δύο από τις πιο «ανώδυνες» περιπτώσεις, γιατί υπάρχουν και σχέσεις που εξακολουθούν να σκανδαλίζουν ακόμη περισσότερο. Είμαι σίγουρος πως μια ευγενική κοπέλα σαν την Τσιμτσιλή δεν είχε δόλο, ούτε είχε σε καμία περίπτωση στο μυαλό της τις προεκτάσεις που δίνω εγώ στη στιγμιαία αναφορά της στην προσωπική ζωή της καλεσμένης της (την οποία άλλωστε η ίδια η Μπαλατσινού διαφύλαξε απολύτως με την άρνησή της να απαντήσει σε επίμονες ερωτήσεις του ρεπόρτερ για τα αισθηματικά της).

Εν τούτοις, επειδή η παρουσιάστρια παραμένει μέρος ενός συστήματος που παίζει με όρους lifestyle και συχνά-πυκνά παραπέμπει σε πισίνα με πιράνχας (σε μια πισίνα στην οποία με ένα στραβοπάτημα μπορεί να πέσει και η ίδια), θα έπρεπε νομίζω να είναι πιο προσεκτική, πιο διακριτική, να προστατεύει και να μην εκθέτει τους καλεσμένους της. Αλλιώς εύκολα και οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές σαν τη δική της κινδυνεύουν να μετατραπούν σε trash TV και το ανάλαφρο προϊόν τους να εκπέσει στο επίπεδο του φτηνού κουτσομπολιού.

tovima.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !