TOP TV: Η ωραία Ελένη, η παλιά καλή Τατιάνα, οι αλήθειες της Ζήνα και o ανεβασμένος Μένιος!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
4

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, μακριά από τις τηλεοράσεις και τους σχολιασμούς… σήμερα κάνουμε και εμείς πρεμιέρα! Νέα σεζόν, νέες εκπομπές, νέα πρόσωπα(!?) και είμαστε όλοι έτοιμοι να τα δούμε και να τα σχολιάσουμε παρέα!

Η επιστροφή της Ελένης 
Και δεν μπορώ να ξεκινήσω διαφορετικά, όπως καταλαβαίνετε! Ξεκινώ το πρώτο TOP TV με την επιστροφή της ωραίας Ελένης του Alpha! Η παρουσιάστρια επέστρεψε πιο λαμπερή από ποτέ και πιο σίγουρη από ποτέ! Με λίγο άγχος, όπως σε κάθε πρεμιέρα, καλησπέρισε τους τηλεθεατές της, απλά και ωραία, και τους υποσχέθηκε ότι και αυτή τη σεζόν… θα είναι το παρεάκι τους! Γιατί αυτό είναι η Ελένη! Η παρέα μας! Με τα καλά της και τα κακά της! Και η Ελένη έχει ένα «κακό». Θέλει να είναι νικήτρια. Και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος. Έντιμα… και με το μοναδικό της τρόπο! Όσο αναφορά στην πρεμιέρα… έσκισε στα νούμερα! Ειδικά στο γυναικείο κοινό η Ελένη έκανε σχεδόν 3πλάσια νούμερα από τη Ναταλία! Βέβαια μην ξεχνάμε ότι ήταν η πρεμιέρα της Ελένης!

Η Τατιάνα επέστρεψε… στον «τόπο του εγκλήματος»
Στην απογευματινή ζώνη, που της ταιριάζει τόσο πολύ! Και αυτή τη φορά από το Epsilon! Λίγο το κοινωνικό ρεπορτάζ, λίγο η επικαιρότητα, πολύ η ίδια η Τατιάνα… έφεραν την εκπομπή στην πρώτη θέση! Βέβαια κρίνοντάς την τηλεοπτικά… η εκπομπή έχει και τα προβλήματά της. Ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο που στην έναρξη της εκπομπής η Τατιάνα εμφανίζεται μπροστά στο videowall και αναφέρεται στα θέματα που θα έχει στην εκπομπή (το στυλ του teaser που το είδαμε στο περσινό δελτίο ειδήσεων του Epsilon) αφού αμέσως μετά πασάρει ένα βίντεο με τα ίδια θέματα που έχει αναφερθεί πριν. Ή το ένα… ή το άλλο! Πόσες φορές θα πασάρεις το ίδιο teaser;;; Καλά να μην πω για το stand-up comedy! Θα το σχολιάσω την επόμενη εβδομάδα! 

ΑΣΧΕΤΟ: Καλή η επιλογή του Παναγιώτη Ραφαηλίδη στην παρουσίαση του Namaste! Τι; Δεν είναι ο παρουσιαστής; Α… sorry! Πέρα από την πλάκα, η έκπληξη της χρονιάς! Ετοιμόλογος, με χιούμορ, με αληθινό χαμόγελο και με μυαλό! Αυτό που θέλει η τηλεόραση! 

Νέο δελτίο… για τον Alpha
Μαθαίνω ότι ο Alpha ετοιμάζει νέο σκηνικό για το δελτίο! Θα είναι βασισμένο στα γραφικά αλλά και στην 3D τεχνολογία. Μια μικρή γεύση πήραμε την βραδιά των εκλογών, που άρεσε πολύ στους ιθύνοντες του καναλιού, γι’ αυτό αποφάσισαν να το υιοθετήσουν σε όλο το δελτίο. Το κανάλι, όπως είναι φυσικό, δίνει μεγάλη σημασία και βαρύτητα στο Κεντρικό Δελτίο του σταθμού με τον Αντώνη Σρόιτερ, προσπαθώντας να φτάσει το δελτίο στην κορυφή! Και πώς να μην το κάνει, αφού πριν από λίγες μέρες, το δελτίο ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο τηλεθεατές! Επενδύουν πολλά, επενδύουν σωστά… και αυτό ανταμείβεται! Μια αλλαγή προσπάθησε να κάνει και το Star, όσο αναφορά στο δελτίο… αλλά ακόμα βλέπουμε την προσπάθεια. Δεν έχουμε δει το αποτέλεσμα! Το δελτίο, αν και άλλαξε λίγο μορφή, είναι το κλασικό δελτίο που βλέπουμε και στα υπόλοιπα κανάλια. Σταθερά πλάνα, ακίνητοι παρουσιαστές, σε ένα σχετικά μεγάλο στούντιο το οποίο μένει ανεκμετάλλευτο! Ωραίο το στούντιο σας, αλλά γιατί το βλέπουμε μόνο όταν κάνετε «γενικό»; Εκμεταλλευτείτε κάθε γωνιά του! Θα σας βγει σε καλό! Ευτυχώς που η Μάρα Ζαχαρέα σώζει την κατάσταση! Έχει γίνει πιο μαχητική και πιο «tothepoint» στις ερωτήσεις της στους πολιτικούς που φιλοξένησε το προηγούμενο διάστημα! Γι’ αυτό και έχει ανεβάσει τα νούμερά του από την περσινή σεζόν!

Οι αλήθειες… της Ζήνα
Έσκασε σαν βόμβα… στο μυαλό μου η είδηση ότι η ΖήναΚουτσελίνη θα παρουσιάσει εκπομπή στο STAR! Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα… όμως τελικά ήταν αλήθεια! Η Ζήνα Κουτσελίνη… παρουσιάστρια! Και έχει αρχίσει να φέρεται και σαν παρουσιάστρια! Άνοιξε λίγο το μαλλί, έβγαλε στα social media φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια και φυσικά μας γνώρισε την μικρή της κόρη, την οποία την ένταξε ακόμα και στο trailer. Τόσα χρόνια καθοδηγούσε άλλες παρουσιάστριες να τα κάνουν αυτά… τώρα τα κάνει η ίδια! Σε συνέντευξή της στη Real είχε πει: «Δεν θα χαϊδέψω τα αυτιά κανενός». Και εμείς αυτό θα κάνουμε!

Η Ντορέττα θα κάνει πρωινό και οι απέναντι… το βιολί τους
Δεύτερος χρόνος που το MEGA μας κάνει πλάκα! Παρουσιάστρια η Ντορέττα και συμπαρουσιαστής της, ο Κώστας Μαρτάκης. Στο πάνελ της εκπομπής και ακόμα μία ηθοποιός. Αυτές είναι εκπομπές… Δημοσιογράφοι πουθενά. Σε λίγο οι συνάδελφοι θα είναι είδος προς εξαφάνιση! Και, φυσικά, οι απέναντι -Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά- συνεχίζουν το βιολί τους! Και καλά κάνουν! Περίπατο θα κάνουν και φέτος! Κρατάνε το concept τους ίδιο… αφού αυτό αγαπούν οι τηλεθεατές! Και θα έχουν και την Μαρία Ηλιάκη! 

ΑΣΧΕΤΟ: Η Καινούργιου με δική της εκπομπή; Τγαγικό! Ελπίζω να δίνει λίγο χώρο στον Δημήτρη Χριστοφορίδη που θα βρίσκεται δίπλα της, μήπως και ακούσουμε και τίποτα ενδιαφέρον και αστείο… εκτός από τρέσσες, lipstick και μάσκαρα! 

Φουρθιώτης: Ο αγαπηΜέν(ι)ος των τηλεθεατών 
Δεν είναι τυχαίο που η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη χτυπάει «κόκκινο» στους πίνακες της Nielsen. Επέστρεψε αυτό το Σαββατοκύριακο και αμέσως ανακάτεψε την τράπουλα της τηλεθέασης. Η εκπομπή του έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα στους πίνακες τηλεθέασης, αποδεικνύοντας ότι οι τηλεθεατές περίμεναν την επιστροφή του ιδίου και της εκπομπής του! Και τις δυο μέρες της εκπομπής του, ο Μένιος κατάφερε να σκαρφαλώσει στο TOP-5 της τηλεθεάσης κατακτώντας τις δύο πρώτες θέσεις. Η πρεμιέρα του καλοστημένη και καλοδουλεμένη από όλη την ομάδα της εκπομπής. Η θεματολογία του αποκαλυπτική, όπως και ο τίτλος της εκπομπής του. Ένα πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν η πολύ σωστή κίνηση του Μένιου να παρουσιάζει τους συνεργάτες, που είχαν επιμεληθεί τα ρεπορτάζ που έπαιζαν στην εκπομπή. Κάτι που του δίνει ένα ακόμα +. 

Καλή τηλεοπτική σεζόν! Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!  

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποσο δίκιο εχεις για την καινούριου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή τη στιγμη οι μονές παρουσιάστριες που είναι απο αλλη δεκαετία είναι η καινούριου κ η Σπυρόπουλου. Κ οι δυο το παιζουν (;) χαζές ξανθιες λες κ είναι στο '90.. Παλιάμα κατάλοιπα...ας ξυπνήσουν στον αλφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύστοχος όπως πάντα! Καλή σεζόν, Χρήστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για το πλήρες ρεπορτάζ, τις άψογες παρατηρήσεις και τα εύστοχα σχόλια!Καλή αρχή Χρήστο!Όπως πάντα αντικειμενικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !