Τατιάνα Live : Μια ανακοίνωση για .....κλάματα

0

Μπορεί την προηγούμενη σεζόν το σταρ να είχε τα πρωτία στα πιο "ενδιαφέροντα" δελτία τύπου κάτι μου λέει όμως ότι φέτος αυτήν την πρωτιά θα διεκδικήσει επάξια το νεοσύστατο κανάλι Ε.
Ανακοινώθηκε λοιπόν και επίσημα απο τον σταθμό η ολοκαίνουρια εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η οποία αποχώρησε απο το Σταρ και φέτος θα ανήκει στο δυναμικό του Ε. Η ανακοίνωση του σταθμού με "προεκλογικό άρωμα" μας προτρέπει να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα αυτή προσπάθεια. Η εκπομπή θα έχει τίτλο "Τατιάνα Live"
Διαβάστε την ανακοίνωση :
"Μετά την έντιμη συμφωνία που υπέγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου με τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», το δίλημμα ΝΑΙ ή ΟΧΙ λαμβάνει τέλος:
Επιστροφή καθημερινά στις 4 το απόγευμα. H δική μας κάλπη, για τη νέα χρονιά, ανοίγει στις 14 Σεπτεμβρίου. Τα ονόματα βρέθηκαν, οι λίστες έκλεισαν. Η Τατιάνα, με  τη ματιά του έμπειρου και τη φρεσκάδα του νέου, παρακάμπτοντας θεσμούς και ισοδύναμα, φέρνει τη δική της πρόταση για ανοιχτή διαβούλευση με το τηλεοπτικό κοινό.  Μοναδική μας δέσμευση, να λέμε αυτό που σκέφτεσαι! Με ενημέρωση, μαχητικό ρεπορτάζ, κοινωνικά θέματα, προσωπικές ιστορίες. Και όλα αυτά με την παρέμβαση του κοινού, ζωντανά στο πλατό της εκπομπής.
Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει τη Δευτέρα στις 14 Σεπτεμβρίου. 


Μια παράκληση εκεί στο Ε και γενικά στα κανάλια , ΜΗΝ υπερβάλλετε με τις ανακοινώσεις παιδιά! Μια απλή λιτή ανακοίνωση για την νέα εκπομπή μας είναι αρκετή , δεν χρειάζεται να μας εντυπωσιάσετε απο τα δελτία τύπου , προτιμάμε να μας εντυπωσιάσετε με αυτά που θα δούμε στον αέρα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !