Ποια θα είναι η νέα παρουσιάστρια του ¨Χ Factor¨ στο Έψιλον?

1
Τα στελέχη του Epsilon έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις προετοιμασίες για τη φετινή χρονιά, θέλοντας να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα αναζητούσαν ένα πετυχημένο σόου για να εντάξουν στο ανανεωμένο πρόγραμμα τους, το οποίο θα ερχόταν σαν «κερασάκι στην τούρτα». Στα δημοσιογραφικά γραφεία ακούγεται πολύ έντονα ότι δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι στις οθόνες μας τον μουσικό διαγωνισμό «X-Factor» που προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 την τριετία 2008-2011.

Από ό,τι μαθαίνουμε όμως τα στελέχη του καναλιού του Περιστερίου δεν κάνουν πια προφορικές συζητήσεις, αλλά έχουν εξασφαλίσει ήδη τα τηλεοπτικά δικαιώματα του διεθνούς σόου. Για την ώρα κανείς δεν επιβεβαιώνει την εν λόγω είδηση, καθώς βρίσκονται επί ποδός για τις επερχόμενες πρεμιέρες των εκπομπών της 14ης Σεπτεμβρίου που είναι και πιο άμεσες. Εν αντιθέσει με το «X-Factor» που προγραμματίζεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα από τον Γενάρη του '16 και μετά – καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Πάντως οι αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού αναφέρουν ότι υπάρχει μια μικρή κινητικότητα στην «πιάτσα», αναζητώντας τα άτομα που θα στελεχώσουν την παραγωγή μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Βλέπετε το στοίχημα, δεδομένων των συνθηκών, είναι μεγάλο και, όπως είναι λογικό, οι ιθύνοντες να θέλουν τους καλύτερους για να μη χαθεί η αίγλη αυτού του σόου.
Το κόνσεπτ
Το «X-Factor» χωρίζεται σε τρεις φάσεις. Η πρώτη είναι οι pre-auditions όπου οι τέσσερις κριτές-coaches αναζητούν τις καλύτερες φωνές στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια πάνε στο Bootcamp. Από εκεί ο κάθε κριτής επιλέγει οκτώ άτομα και πηγαίνουν στην τελική επιλογή, όπου μόνο τέσσερις παίκτες θα μπορέσουν να μπουν στην εκάστοτε ομάδα του.

Στη συνέχεια έχουμε τα live shows. Κάθε ένας από τους 16 παίκτες λέει το τραγούδι που έχει ετοιμάσει και σχολιάζεται από την κριτική επιτροπή. Τα δύο άτομα που έχουν συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους είναι υποψήφια για αποχώρηση και μετά τη ψηφοφορία των κριτών ένας παίκτης φεύγει σε κάθε επεισόδιο. Αν τύχει και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι από την ίδια ομάδα, τότε η ψήφος του κριτή έχει διπλή αξία. Στο προτελευταίο live show ο κάθε συμμετέχων ερμηνεύει ένα τραγούδι της επιλογής του και ένα κοινής επιλογής με τον κριτή-coach.
Στην τρίτη και τελευταία φάση οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που έχουν μείνει, ερμηνεύουν κανονικά τα δυο τραγούδια τους. Ύστερα από ψηφοφορία μιας εβδομάδας, ανακοινώνονται οι παίκτες με τις λιγότερες ψήφους και οι δύο εναπομείναντες ερμηνεύουν το αγαπημένο τους τραγούδι από όλο αυτό το διάστημα που συμμετέχουν στον μουσικό διαγωνισμό.
Να σημειωθεί ότι το «X-Factor» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2004 στο Ηνωμένο Βασίλειο και ακολούθησαν πολλές χώρες όπως: Ιρλανδία, Δανία, Αυστραλία, Βέλγιο, Ελλάδα κ.ά.
Πρόσωπο-έκπληξη στην παρουσίαση!
Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 όταν παρουσίασαν για πρώτη φορά το «X-Factor» ανέθεσαν στον Σάκη Ρουβά την παρουσίαση του, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις. Τα στελέχη του Epsilon όμως θέλουν να κάνουν τη διαφορά και να αναθέσουν τα ηνία της παρουσίασης σε ένα γυναικείο πρόσωπο-έκπληξη. Ένα από τα πρόσωπα που ακούγεται ότι έχει δεχτεί πρόταση γι' αυτόν το ρόλο είναι η Ζέτα Μακρυπούλια που την «κυνηγούν» από πέρσι. Η έκπληξη όμως έρχεται από αλλού... Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24 οι ιθύνοντες φαίνεται να έχουν κάνει πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα, προκειμένου να παρουσιάσει τον μουσικό διαγωνισμό. Ωστόσο ούτε από το κανάλι ούτε από τη δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας, την Panik Records, επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται η πληροφορία. Πάντως η τελευταία φαίνεται να συγκεντρώνει αρκετές ψήφους εμπιστοσύνης λόγω της αμεσότητας που έχει με τον κόσμο αλλά και χάρη στα «εκρηκτικά» shows που παρουσιάζει στις εμφανίσεις της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια θα μας εκπλήξει επί δύο αφού ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει και στο μιούζικαλ «80's» του Γιώργου Βάλαρη που θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Πειραιώς 131.


tv-24.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !