Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη!

0
Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η Ζήνα Κουτσελίνη μετά από ένα χρόνο απουσίας από το χώρο της  τηλεόρασης, επιστρέφει σε νέο πόστο αναλαμβάνοντας δική της εκπομπή στο Star.
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά σχετικά με την ώρα μετάδοσης της, τον τίτλο ή τους συντελεστές της εκπομπής, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μου η Ζήνα Κουτσελίνη θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου ή το αργότερο μια εβδομάδα αργότερα στις 28 και θα προβάλλεται καθημερινά στη ζώνη 12:00-14:00.
Οι πληροφορίες μου λένε πως τον ρόλο Αρχισυντάκτριας ανέλαβε η Ελισάβετ Νικολαϊδου η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια είχε την αρχισυνταξία στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια ενώ έχει συνεργαστεί στο παρελθ'ον με τη Ζήνα και δυο τους έχουν πολύ δυνατή φιλία.
Επίσης, στην εκπομπή θα ενταχτούν και οι ρεπόρτερ Κατερίνα Σουλιώτη και Σπύρος Συγούρος που ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού και πέρσι βρισκόντουσαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
Όσο για τον τίτλο , ακόμα δεν έχει αποφασιστεί κάτι που θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς από χθες έχουν ξεκινήσει και επίσημα οι συσκέψεις στο κανάλι της Κηφισιάς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !