Νάνσυ Ζαμπέτογλου: ‘’Είμαι τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω δημόσιες σχέσεις για να υπάρχω στην δουλειά’’

Unknown
0
Η δημοσιογράφος της πετυχημένης εκπομπής ‘’Join Us’’ του ΣΚΑΪ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο νέο free press Prestige magazine και στον Βαγγέλη Καράλη μίλησε μεταξύ άλλων για το μυστικό της επιτυχίας της εκπομπής αλλά και για τους λόγους που προτιμάει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα ‘’φώτα της δημοσιότητας’’.

Η τηλεόραση πως προέκυψε στην ζωή σας, ως επαγγελματική ανάγκη, ή ως μεράκι για κάτι που αγαπάτε όπως είναι η δημοσιογραφία;
Η τηλεόραση ήταν για μας ένας τρόπος να ξαναβγάλουμε περιοδικό. Ήταν μια ανάγκη να δημιουργήσουμε κάτι καινούριο. Προσωπικά στην τηλεόραση δεν βγήκα μπροστά για να παρουσιάσω κάτι. Κάνω συνεντεύξεις με γυναίκες που νιώθω ότι έχουν κάτι να πουν. Απλώς αντί για το δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι που είχα όταν ήμουν μόνο στο περιοδικό έχω μια ψείρα που μας βάζει ο ηχολήπτης της εκπομπής. Αλλά την ίδια δουλειά κάνω.

Αυτό ήταν ένα ρίσκο για εσάς, να βγείτε μπροστά από τις κάμερες και να στήσετε μια εκπομπή όπως είναι το Join Us, πάνω στα δικά σας πρότυπα και δεδομένα;
Και βέβαια ήταν ρίσκο γιατί δεν ξέραμε τους κανόνες της τηλεόρασης. Από την άλλη η όποια επιτυχία της εκπομπής μάλλον σ’ αυτήν την άγνοια οφείλεται.

Παρακολουθείτε τα νούμερα τηλεθέασης, σας αγχώνουν;
Τα παρακολουθώ. Το θέμα δεν είναι αν με αγχώνουν γιατί οποιοσδήποτε κάνει μια δουλειά που μετριέται με νούμερα αγχώνεται με τα νούμερα και είναι λογικό. Δεν κάναμε ποτέ όμως κάτι για τα νούμερα και αυτό το θεωρώ μεγάλη επιτυχία της ομάδας.

Δεν έχετε προκαλέσει με την προσωπική σας ζωή, δεν εμφανίζεστε σε κοσμικά πάρτι, δίνετε σπάνια συνεντεύξεις. Αυτό αποτελεί στάση ζωής για εσάς;
Δεν ξέρω άλλο τρόπο να λειτουργώ. Και είμαι τυχερή βέβαια γιατί δεν μου χρειάστηκε να κάνω δημόσιες σχέσεις για να υπάρχω στη δουλειά. Υπήρχα γιατί δούλευα πολύ και για να σου πω αλήθεια δεν είμαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος που ξέρεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !