ΑΝΤ1:Το νέο μοντέλο ειδήσεων που πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλοι

0
Όπως ήδη γνωρίζετε,ο ΑΝΤ1 στις 5 Οκτωβρίου θα βγάλει στον ''αέρα'' το νέο του δελτίο ειδήσεων που θα έχει διάρκεια 35 λεπτά(20.00 με 20.35).Αυτό -αναμφίλεκτα-είναι κάτι πραγματικά σοφό και αποτελεί κίνηση προόδου.Επιτέλους,οι ειδήσεις θα αποκτήσουν νόημα! Επιτέλους,θα πάψει να υφίσταται το βαρετό δελτίο όπου αναλύονται τα πάντα και διυλίζεται ο κώνωψ! Επιτέλους ,οι ειδήσεις θα μπορούν να προσελκύσουν περισσότερο νεανικό κοινό!
Είναι νομίζω ώρα και οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί-κι όχι μόνο ο ΑΝΤ1- να ακολουθήσουν το μοντέλο αυτό,που στο εξωτερικό έχει καθιερωθεί  καιρόόό τώρα !Εν έτει 2015, ακόμα να καταλάβουν οι ιθύνοντες πως το κλασικό δελτίο μιας ώρας-τουλάχιστον!-έχει καταντήσει βαρετό,μονότονο,άοσμο και χωρίς ιδιαίτερη ουσία;Πόσο,δηλαδή, πρέπει να ανεχόμαστε παράθυρα,καλεσμένους-κατίνες και τα συναφή;Θεωρώ πως είναι καιρός να κλείσει αυτό το...παράθυρο(δελτία ατέλειωτα,σαν ουρά στα Ι.Κ.Α!) και να ανοιχτεί ένα καινούριο(δελτία μισάωρα) με ουσία,ταχύτητα,νόημα και όχι φλυαρίες και αναλύσεις επί αναλύσεων!

Υ.Γ.:Εύχομαι-αν κι αυτό είναι λεπτομέρεια(βέβαια,αυτές κάνουν τη διαφορά)!-το νέο δελτίο του ΑΝΤ1 να συνοδευτεί κι από μια ανανέωση στα σκηνικά/χρώματα,καθώς έχει...παλιώσει πια κ' έχει κουράσει αυτό το διάχυτο μπλε του studio .Θέλω να πιστεύω πως δεν θα υπάρχουν στο νέο αυτό δελτίο τα ίδια σκηνικά/χρώματα, διότι πραγματικά αυτό θα είναι μια λαθεμένη κίνηση-ακόμη κι επικοινωνιακά αν το δούμε.Κι όχι τίποτε άλλο,αλλά πάνε 3 χρόνια -νομίζω- από την τελευταία αλλαγή.Κοντεύει να...σκουριάσει,βρε Αντ1!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !