Ο ΑΝΤ1 αναβάλλει το VOICE

1
Ήταν ένα από τα πιο δυνατά «όπλα» του στη μάχη της τηλεθέασης καταφέρνοντας να κερδίζει τους αντιπάλους του. Το «Voice», όπως σε όλες τις χώρες που έχει προβληθεί, έφερε και στον ΑΝΤ1 πολύ υψηλές τηλεθεάσεις και για αυτό τα στελέχη του σταθμού είχαν δώσει το «πράσινο» φως για την παραγωγή και τρίτου κύκλου.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο το talent show κατάφερνε λόγω της επιτυχίας του να ανταπεξέλθει στο κόστος παραγωγής και έτσι προγραμμάτιζαν να το βγάλουν στον αέρα και αυτή τη σεζόν. Λέω ότι «προγραμμάτιζαν» γιατί o ANT1 «έχασε» προς το παρόν τα δικαιώματα του «Voice».
Βέβαια αυτό δεν οφείλεται σε κάποια λανθασμένη κίνηση των στελεχών του αλλά επειδή η ξένη εταιρεία παραγωγής πούλησε τα δικαιώματα για την Ευρώπη σε άλλη εταιρεία και έτσι πρέπει να ξεκινήσει νέος κύκλος επαφών μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα και του ΑΝΤ1.
Οι επαφές αυτές μάλιστα είναι προγραμματισμένες να γίνουν τις επόμενες ημέρες, στις Κάννες, όπου είναι το τηλεοπτικό «παζάρι» με σκοπό να «κλείσει» η συμφωνία. Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου πριν επέλθει οριστική συμφωνία δεν μπορεί ο ΑΝΤ1 να προγραμματίσει τον καινούργιο κύκλο του talent show και έτσι αποφάσισαν να αναβάλλουν το «Voice» για την επόμενη σεζόν, αν και εφόσον βέβαια οι επαφές στις Κάννες έχουν θετική εξέλιξη. Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο ΑΝΤ1 προγραμματίζει να βγάλει το «Voice» την επόμενη σεζόν, 2016-2017, κάνοντας πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο τον Οκτώβριο του 2016. Έτσι είναι σίγουρο ότι αυτή τη σεζόν το talent show δεν θα βγει στον αέρα και αν όλα πάνε καλά θα «επιστρέψει» στο τηλεοπτικό τοπίο next year…!

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !