Το μήνυμα της Ζήνας Κουτσελίνη μετά την ανακοίνωση για εκπομπή στο STAR

0
Συζητιόταν τις τελευταίες μέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι το επόμενο βήμα της Ζήνας Κουτσελίνη δεν θα περάσει απαρατήρητο... Αν μη τι άλλο η συγκεκριμένη γυναίκα με ό,τι έχει ασχοληθεί στην καριέρα της, το έχει απογειώσει και αυτό είναι γνωστό τοις πάσι.
Ωστόσο η είδηση ότι η Ζήνα θα παρουσιάζει δική της εκπομπή έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία... Όλοι αμέσως σκέφτηκαν: «Μα καλά, ποιος θα κάνει κοντρόλ στην Ζήνα Κουτσελίνη;» εννοώντας τον αρχισυντάκτη που θα αναλάβει το νέο εγχείρημα. Πρόκειται για ένα εύλογο αλλά και ρητορικό… για την ώρα ερώτημα.

Ακόμη τίποτα για την εκπομπή της δεν έχει γίνει γνωστό. Πάντως η ξανθιά -πλέον- παρουσιάστρια πιάνει από σήμερα κανονικά δουλειά για να στήσει την ομάδα της και την εκπομπή της.

Το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι σε ποια ζώνη θα είναι τελικά αλλά και ποιες εκπομπές θα βρίσκονται απέναντι της; Φήμες λένε ο,τι η εκπομπή της θα βγαίνει στις 12:00 το μεσημέρι.Πάντως νωρίτερα έστειλε το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους για την απόφαση που πήρε μέσω της προσωπικής της σελίδας της στο Facebook.

«Καλημέρα. Eυχαριστώ πολύ για τις άπειρες ευχές σας... Όσοι με ξέρετε ανησυχείτε για τον άνθρωπο που θα είναι στο αφτί μου... Θα υποφέρει!!! Χα χα. Θα περάσει όσα πέρασα εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Δεν λέω περισσότερα, γιατί μπορεί να λακίσει όταν του-της γίνει η πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό star που το τόλμησε και με εμπιστεύτηκε. (Η φωτογραφία του άρθρου είναι από την συμμετοχή μου στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, λίγα χρόνια πριν-μελαχρινή τότε. Τελικά την ήθελα την παρουσίαση. Τα δύο τελευταία χρόνια έγινα σχεδόν ξανθιά. Την πρόταση περίμενα, χα χα.)»
 
 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !