Είναι οριστικό!Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Mega!

0
Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν: Το Μεγάλο Κανάλι αποφάσισε να δώσει μια πιο γυναικεία κατεύθυνση στην πρωινή ψυχαγωγική του ζώνη και έκανε πρόταση σε ένα πρόσωπο που είχε δοκιμαστεί με επιτυχία σε δύο μεγάλες παραγωγές του σταθμού.

Η απάντηση ήταν θετική και έτσι λοιπόν η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα είναι τελικά η νέα οικοδέσποινα του "Mega Με Μία" (αν και συζητιέται να αλλάξει ο τίτλος) αφού τόσο η απόδοσή της στο "Music School" και το "Ελλάδα σ' αγαπώ" είχε κριθεί παραπάνω από ικανοποιητική.

Επιπλέον η 35χρονη Ντορέττα ανήκει στη γενιά των παρουσιαστών- αν και η ίδια θεωρεί τον εαυτό της πάνω απ' όλα ηθοποιό- που δεν αμείφθηκαν ποτέ με μεγάλα ποσά, δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα με τη συμπεριφορά της και επιπλέον ενώ είναι άκρως αναγνωρίσιμη η εικόνα της δεν είναι καθόλου φθαρμένη. Διαζευγμένη μητέρα δύο παιδιών, ξανθιά (ναι, και αυτό μετράει), επικοινωνιακή και προσιτή, η Ντορέττα θεωρείται ένα πρόσωπο που μπορεί να προσελκύσει χορηγούς και να προωθήσει με επιτυχία προϊόντα που απευθύνονται κυρίως στο γυναικείο κοινό της πρωινής ζώνης.

Αυτό εξάλλου ήταν και ένα από το προβλήματα που αντιμετώπιζε το κανάλι με την προηγούμενη ομάδα και επειδή, όπως έχουμε ξαναγράψει, υπάρχει πιο μεγάλη ανάγκη από ποτέ για διαφημιστικά έσοδα, η Ντορέττα καλείται να γίνει το πρωταγωνιστικό πρόσωπο του καναλιού, όχι μόνο για την επόμενη σεζόν αλλά και για πολλές ακόμη!

entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !