Julie Massino: «Έχω κάνει έρωτα με γκέι άντρες»

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Τζούλι Μασίνο και αποκαλύπτει αν της λείπει περισσότερο ένας σύντροφος ή ένα παιδί και εξομολογείται ότι είχε στο παρελθόν σχέση με μικρότερους άνδρες αλλά και έχει κάνει έρωτα με γκέι άντρες.

«Ένα παιδί. Ευτυχώς όμως έχω τόσους πολλούς μαθητές και μου δίνουν τόση αγάπη, έχω πέντε ανίψια και τρία βαφτιστήρια και εν μέρει μού καλύπτουν το κενό. Σύντροφο ήθελα πολύ να έχω, αν και τελευταία μού αρέσει που είμαι ελεύθερη. Βέβαια, αν έρθει κάτι, θα έρθει, δεν σχεδιάζω τίποτα ποτέ!», τόνισε. 

Ακόμα, παραδέχτηκε πως έχει υπάρξει σε σχέση και με πολύ μικρότερους άντρες. «Είχα σχέση με έναν άντρα είκοσι δύο χρόνια πιο νέο από εμένα και η τελευταία σχέση μου ήταν έντεκα χρόνια πιο μικρός. Πριν από αυτούς, όμως, πάντα οι σύντροφοί μου ήταν μεγαλύτεροι, γιατί πάντα ήμουν πολύ ώριμη στις σχέσεις μου. Τώρα που μεγάλωσα, στους πιο μικρούς αρέσει η ενέργεια που εκπέμπω. Εγώ δεν ψάχνω για πιο μικρούς, δεν είμαι τεκνατζού, δε μου αρέσει αυτό καθόλου», επεσήμανε. 

Όσο για το αν έχει δεχτεί φλερτ από γυναίκα, η ίδια εκμυστηρεύτηκε «Μια ζωή έχω στο περιβάλλον μου γκέι ανθρώπους. Όταν έκανα μόντελινγκ στα 14 μου χρόνια στη Φλόριντα, γνώρισα πολλές γυναίκες που ήταν ομοφυλόφιλες. Είχα φίλες τότε που ήταν γκέι, εγώ όμως ούτε καν φιλί δεν έδωσα με γυναίκα, ούτε από περιέργεια για να δω πώς είναι. Γκέι άντρες έχω στο πλευρό μου μια ζωή, έχω κάνει και έρωτα με γκέι άντρες. Δύο από αυτούς ήθελαν να με παντρευτούν κιόλας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !