Ζέτα Δούκα: Από την Ιατρική, στο ΤΕΙ και από το ΚΑΤ στη σχολή υποκριτικής

Nessun Dorma
0
Όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της, έτσι και η Ζέτα Δούκα αντιμετώπισε διάφορα θέματα κατά τη διάρκεια της εφηβείας της. «Ήθελα πάντα το κάτι παραπάνω από μένα. Όταν κατακτούσα κάτι, ήθελα να πάω σε ένα επόμενο επίπεδο. Ως παιδί με πολλές ανησυχίες, δεν ήμουν ικανοποιημένη από αυτό που ζούσα ή αυτό που εισέπραττα από το περιβάλλον μου» λέει χαρακτηριστικά.
Στα 17 της χρόνια –και εξαιτίας του χορού– αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τα γόνατά της. Τότε ουσιαστικά συνειδητοποιεί πως ο χορός έχει τελειώσει για εκείνη, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο. «Μετά το λύκειο, έδωσα Πανελλήνιες και πέρασα στην Ιατρική Θεσσαλονίκης. Δεν ήθελα όμως να γραφτώ και αποφάσισα να ξαναδώσω και πέρασα στο ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα, το οποίο και τελείωσα. Με την ολοκλήρωση των σπουδών μου διορίστηκα στο ΚΑΤ». 
Βέβαια, η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια για τη Ζέτα, καθώς μετά από λίγους μήνες παραιτήθηκε. «Βλέποντας τη καθημερινότητα στο ΚΑΤ, έκανα μια ερώτηση στον εαυτό μου για το αν θέλω να πηγαίνω καθημερινά στο νοσοκομείο και η αλήθεια είναι πως ψυχοπλακωνόμουν με αυτή την ιδέα. Τελικά συνειδητοποίησα πως ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Παραιτήθηκα και την ίδια μέρα πήρα τηλέφωνο στη δραματική σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου για να πάρω ορισμένες πληροφορίες» διηγείται. Μετά από τρία χρόνια, τελειώνει τη σχολή και έκτοτε κάνει αξιόλογες συνεργασίες σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο. 
Ποιο από τα τρία τη γοητεύει περισσότερο; «Το θέατρο, διότι είναι το φυσικό περιβάλλον ενός ηθοποιού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στις δραματικές σχολές διδασκόμαστε θέατρο. Εκεί είναι και οι μεγάλοι ρόλοι που ονειρεύεσαι να πάρεις κάποια στιγμή. Βέβαια, οφείλω να σου πω ότι τα τελευταία χρόνια με δελεάζει πολύ ο κινηματογράφος, διότι συνδυάζει την προετοιμασία που έχει το θέατρο με την αθανασία της κάμερας, με την έννοια πως η στιγμή αποτυπώνεται για πάντα» δηλώνει στο People που κυκλοφορεί με το «Πρώτο Θέμα»!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !