Ένα ρίσκο γεννιέται στο ¨Πρωινό¨ του Ant1!

1
Είναι πια δεδομένο πως η Μαρία Ηλιάκη θα είναι την επόμενη χρονιά η αντικαταστάτρια της Μαίρης Συνατσάκη στην εκπομπή ¨Το Πρωινό¨ με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.Αυτή η απόφαση σε κάθε περίπτωση εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.

Η τοποθέτηση μίας παρουσιάστριας που επί έξι χρόνια έχει υπάρξει πρώτο βιολί σε μία θέση πάνελ μπορεί να σκορπίσει τον πανικό στο πρόγραμμα.Η Μαρία φυσικά έχει υπάρξει σε αντίστοιχη θέση στο παρελθόν(βλ.Κους Κους),αλλά είναι δύσκολο πρακτικά για κάποιο άνθρωπο να κάνει τόσα βήματα πίσω.

Η συγκεκριμένη τηλε-περσόνα έχει έντονο και εκρηκτικό χαρακτήρα(καμία σχέση με τις Νάργες-Συνατσάκη που προηγήθηκαν) και αυτό δεν είναι δεδομένο πως θα συνδυαστεί όμορφα δίπλα σε άλλες αντίστοιχες προσωπικότητες όπως είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Σάσα Σταμάτη.

Θα τα βγάλουν πέρα?Στην περίπτωση που η απάντηση είναι θετική,τότε αυτό σημαίνει πως το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.Η παρέα θα ενδυναμωθεί σε μεγάλο βαθμό και πλουραλισμός επίσης.Σε συνδυασμό με τον σχεδόν ανύπαρκτο ανταγωνισμό(Ντορέττα Παπαδημητρίου) τα 45αρια δεν είναι ουτοπικός στόχος.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ότι φέτος δεν έκανε το Πρωινό 40αρια οφείλεται πιο πολύ στο κορεσμό του προγράμματος παρά στον ανταγωνισμό (Σεφερλής)... Το αν φέτος ανεβάσει τα νούμερα του δεν θα οφείλεται κυρίως στην "αδύναμη" Ντορέτα αλλά στις βελτιωτικές κινήσεις που ενδεχομένως γίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !