Έξαλλος ο Ηλίας Ψινάκης: «Αφιερωμένο σε καμιά 15αρια ξινές και ανοργασμικές»

0
Είναι γνωστός για το μοναδικό του ύφος και ετοιμολογία. Ο Ηλίας Ψινάκης, είχε σημαντικό θέμα, με το υπουργείο Πολιτισμού. Ο λόγος ήταν πως η αρχαιολογική υπηρεσία αρνήθηκε το αίτημα του να πραγματοποιηθεί συναυλία στον Τύμβο του Μαραθώνα.
Ο δήμαρχος Μαραθώνα όμως δεν το έβαλε κάτω. Η συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου αλλά σε άλλο χώρο από αυτόν που επιθυμούσε ο δήμαρχος. Η συναυλία, η οποία διοργανώθηκε από τον ίδιο θα γίνει στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου.
Μάλιστα έδωσε το δικό του μοναδικό μήνυμα σχολιάζοντας για άτομα από το Υπουργείο Πολιτισμού: «καμιά 15αρια ξινές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές που δεν μας άφησαν να την κάνουμε στον χώρο που έπρεπε».
Αναλυτικά το μήνυμά του ήταν το εξής: «Η καλή μου φίλη και Πρέσβειρα του Μαραθωνίου Άλκηστις Πρωτοψάλτη και εγώ σας καλούμε όλους το Σάββατο 29 στην πανσέληνο του Αυγούστου σε μια συναυλία που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και που για πρώτη φορά στην Ελλάδα μας κάνει την τιμή να προσφέρει σε όλους μας στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου. Θέλω προσωπικά να αφιερώσω σε καμιά 15αρια ξινές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές που δεν μας άφησαν να την κάνουμε στον χώρο που έπρεπε το «Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα…ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΑΑ»



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !