Τι οδήγησε το ''Mega με Μία'' στην πτώση στους πίνακες τηλεθέασης;

0
Ο Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε φέτο να ενταχθεί στον ανταγωνισμό τής πρωινής ζώνης αναλαμβάνοντας την πρωινή ζώνη στο Mega.Με το που ανακοινώθηκε ότι θα παρουσιάσει πρωινή εκπομπή,όλοι ξαφνιάστηκαν και περίμεναν να δουν πώς θα είναι αυτό το πρωινό με επικεφαλής έναν κωμικό ηθοποιό,όπως είναι ο Μάρκος.
Πριν καν ξεκινήσει η εκπομπή,ο Μάρκος ''έπεσε'' σε μια παγίδα που αργότερα θα του κόστιζε.Έκανε ένα τεράστιο λάθος,που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην πορεία τού εν λόγω πρωινού.Ποιο είναι αυτό;Μα,φυσικά,ότι διατυμπάνιζε όπου κι αν έβλεπε κάμερα,ότι το πρωινό του θα φέρει...την ανατροπή στα πρωινά.Διατεινόταν όπου κι αν έβλεπε κάμερα πως το πρωινό του δε θα 'ναι σαν τα άλλα.Ισχυριζόταν ότι στο πρωινό του ουδεμία θέση θα είχε το γνωστό σε όλους μας...gossip!Εν ολίγοις,πριν καν φανεί στον ''αέρα'', έταξε στο κοινό ένα πρόγραμμα που όμοιό του δε θα 'χαν ξαναδεί τα των Ελλήνων μάτια!
Ο Μάρκος ,λοιπόν,κάνει πρεμιέρα και το ''Mega με Μια'' είναι γεγονός!Τα νούμερα των  πρώτων ημερών ήταν εξωπραγματικά(60άρια...)!Προφανώς,τα νούμερα ήρθαν σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις εξωπραγματικές υποσχέσεις του Μάρκου για ένα εναλλακτικό πρωινό!
Το ότι ,λοιπόν,ήταν πολλοί εκείνοι που περίμεναν να δουν το νέο αυτό πρωινό,αποδείχθηκε περίτρανα μέσω της AGB.Το πρώτο διάστημα ο Μάρκος έκανε τα θεατρικά του παιχνιδάκια,μοίρασε θεατρικά ρολάκια,δεν παρουσίασε gossip,κι όλα κυλούσαν ομαλά!Α,να σας πω πως εκεί στο Mega έτριβαν τα χεράκια τους για την εξαιρετική επιλογή που έκαναν!Όλοι περιβάλλονταν από ένα πέπλο ικανοποίησης και ασφάλειας(60άρια είναι αυτά,πώς να μην χαρείς;)!
Όσο περνούσαν λοιπόν οι μέρες, το κατά τ' άλλα εναλλακτικό και πρωτότυπο πρωινό ,άρχισε να...πέφτει βαρύ στα στομάχια των τηλεθεατών ! Γρήγορα οι τηλεθεατές κατάλαβαν πως το θεατράκι που προβαλλόταν στις 10 το πρωί,δεν τους ταίριαζε, και επέλεξαν ξανά τον ΑΝΤ1.Γρήγορα αντιλήφθηκαν πως το μονοπάτι που λέγεται ''Το πρωινό'' ήταν η σίγουρη λύση,που τόσα χρόνια εμπιστεύονταν(κάτι σαν την χλωρίνη...).Έτσι,αφού είδαν κι απόειδαν με το ''Δελφινάριο''(ναι,ξέχασα να σας πω,δεν πρόκειται για εκπομπή,αλλά στην ουσία πρόκεται για μεταφορά τού ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟΥ στο πλατώ τού ΜEGA!),προτίμησαν να πατήσουν ξανά το κουμπί που οδηγεί στο δοκιμασμένο -και αναντίρρητα επιτυχημένο -πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1.
Νομίζω , ήταν απόλυτα βέβαιο ότι αυτό κάποια στιγμή θα συνέβαινε.Το ''Mega με Μία'' είχε εξ αρχής ημερομηνία λήξης.Πόσο θέατρο να αντέξει το πρωινό μάτι;Το άντεξε μία,το άντεξε δύο,το άντεξε τρεις...Ήταν σίγουρο πως δεν θα το άντεχε και τέταρτη...
Δυστυχώς,όπως είπα και παραπάνω,το ''Mega με Μία'' είναι ένα πρωινό Δελφινάριο,στο οποίο απλά προσετέθησαν  ζώδια και  μαγειρικές!Κατά τ' άλλα, σε τίποτα δε διαφέρει από το βραδινό Δελφινάριο!
Κι ενώ λοιπόν πλέον τα νούμερα έχουν  μειωθεί δραματικά(τα 60άρια ,σου λέει, σαν από θαύμα μετατράπηκαν σε 25άρια κι έπειτα σε 17άρια!),το περιβόητο gossip που δε θα είχε καμία θέση στην εκπομπή,όχι μόνο απέκτησε θέση, αλλά εδραιώθηκε για τα καλά!
Τα λάθη λοιπόν αυτά,κόστισαν.Το τίμημα...βαρύ!Ο κόσμος περίμενε να δει ένα πρωινό διαφορετικό, εναλλακτικό,και τελικά όλες οι υποσχέσεις αναιρέθηκαν μόλις μέσα  σε έναν μήνα!Το πρόγραμμα απέτυχε γιατί απλά ο κόσμος,άλλα περίμενε κι άλλα αντίκρισε.
Όταν,Μάρκο μου,ξεκινάς κάτι και -πριν καν βγει στον ''αέρα'' -τάζεις λαγούς με πετραχήλια ,τότε λογικό ο κόσμος να γυρίσει πλάτη,όταν κάτι δεν επιβεβαιώσει τα όσα του έταξαν!
Το πρωινό που άρχισε επιθετικά με απίστευτα νούμερα,κατέληξε να ''πιάνει'' μετά βίας ένα 16%-18% !Το πρωινό που ξεκίνησε ''χτυπώντας'' τους απέναντι,πλέον-όπως όλα δείχνουν-δεν έχει καμία απολύτως θέση στο νέο πρόγραμμα του Mega-ποιος να το φανταζόταν!Ξέρετε κάτι,αν ο Μάρκος ξεκινούσε όντας προσγειωμένος και χωρίς να τάζει τον ουρανό με τ' άστρα,τότε ο κόσμος θα έβλεπε ένα ακόμη πρωινό χωρίς να περιμένει να δει τα απίθανα επί της οθόνης(βλ.Τρίχες(ΑΝΤ1):Προωθήθηκε σαν μια απίθανη κωμωδία,και τελικά...επαλήθευσε από μόνη της τον τίτλο της!).Αν ξεκινούσε...φυσιολογικά,τότε το πρωινό θα πήγαινε καλύτερα, καθώς -κακά τα ψέματα-ο Μάρκος δεν τα πήγε άσχημα σε επίπεδο παρουσίασης.Αν ξεκινούσε με ήπιους τόνους χωρίς να έχει προκαλέσει όλον αυτόν τον θόρυβο και χωρίς να το περιμένουν όλοι σαν το πρωινό-τομή στην πρωινή ζώνη,τότε αυτή τη στιγμή ίσως και να 'ταν σίγουρο ότι η εκπομπή θα συνέχιζε και για δεύτερη χρονιά...
Βέβαια,εδώ που τα λέμε,τι να σου κάνει κι ένας Μάρκος ,αν το ίδιο το κανάλι ακολουθεί λαθεμένη επικοινωνιακά πολιτική;
Τελικά,όπως και να το δεις,τζάμπα χάρηκαν εκεί στη Μεσογείων...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !