29χρονος Βρετανός κάνει διαδικτυακό έρανο για το χρέος της Ελλάδας!

Unknown
0

Μπορεί να μοιάζει με αστείο αλλά είναι πραγματικότητα. Ο 29χρονος Βρετανός Thom Feeney, που εργάζεται σε κατάστημα παπουτσιών, έχει ξεκινήσει έναν διαδικτυακό έρανο μέσω indiegogo για την απόσβεση του ελληνικού χρέους και με στόχο να συγκεντρώσει 1,6 δισεκατομμύρια!




"Mπορεί το 1,6 δισ. που χρειαζόμαστε οι Έλληνες να είναι τεράστιο ποσό όμως ο Tom ισχυρίζεται στον  λογαριασμό που άνοιξε το Σαββατοκύριακο: Γιατί να μην ξεκαθαρίσουμε εμείς οι λαοί αυτό το θέμα; Η ΕΕ είναι πατρίδα 503 εκατομμυρίων ανθρώπων. Αν όλοι δώσουμε λίγα ευρώ, μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα και σύντομα να τους ξαναβάλουμε στον εύκολο δρόμο. Εύκολο."



 "Για 3 ευρώ θα πάρετε μία καρτ ποστάλ του Αλέξη Τσίπρα από την Ελλάδα. Θα φτιαχτούν εκεί και θα ταχυδρομηθούν από την Ελλάδα, για να δώσουμε λίγη ώθηση στους τυπογράφους και τα ταχυδρομεία. Για 6 ευρώ, θα πάρετε μία χωριάτικη. Για 10 ευρώ, ένα μικρό μπουκάλι ούζο, για 25 ένα μπουκάλι ελληνικό κρασί."

"Για 1,6 δισ., θα σας βρούμε ένα ελληνικό νησί. Εκτιμάται ότι υπάρχουν 1.200 - 6.000 στην Ελλάδα και ένα θα σας ανήκει. Αυτό θα πρέπει βέβαια να επικυρωθεί από τον ίδιο τον Ελληνα πρωθυπουργό"

"Βαρέθηκα να ανακυκλώνεται η ελληνική κρίση. Δεν κάνω απλά μια δήλωση, αυτή είναι μια πραγματική προσπάθεια να κάνω κάτι", λέει ο Τhοm. Και όλα αυτά παρόλο που δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Θεωρεί όμως ότι ο στόχος του είναι ρεαλιστικός.  Δες εδώ τη σελίδα στο IndieGoGo

Πάντως μια χαρά τα έχει πάει! Συμφωνείς;



tlife.gr




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !