Που οφείλεται η επιτυχία της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη;

Unknown
5
Ήταν μεσημέρι της 12ης Οκτωβρίου του 2013 όταν είδαμε για πρώτη φορά να πέφτει το σήμα μιας νέας εκπομπής στον αέρα του νεοσύστατου σταθμού «Ε». Το σήμα αυτό ανήκε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», σε μια φρέσκια, νεανική εκπομπή με αποκλειστικά lifestyle και έγκυρα ρεπορτάζ. Φιλοδοξία της εκπομπής ήταν να κρατά όμορφη συντροφιά στους τηλεθεατές της τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου και φαίνεται πως το πέτυχε, αφού τα νούμερα κάθε εκπομπής είναι πολύ υψηλά και πολύ πιο πάνω από τον μ.ο. του σταθμού. Με νούμερα πάνω από 15% και πολλές φορές και πάνω από 20%, φέτος τα «Αποκαλυπτικά» έκαναν δύσκολη τη ζωή του MEGA και της εκπομπής «JOY» που παίζει την ίδια ώρα, αφού κυριολεκτικά την «κατατροπώνει». Ακόμα, δεν είναι λίγες οι φορές που τα «Αποκαλυπτικά» έχουν εκθρονίσει την Ελένη Μενεγάκη από τον θρόνο της στο TOP-5 της εβδομάδας.


Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η εκπομπή «βγήκε» στον αέρα αυτό που όλοι παρατηρήσαμε ήταν το πόσο οργανωμένη ήταν η ομάδα της εκπομπής παρ’ όλο που το «Ε» μετρούσε μόνο λίγες μέρες ζωής. Στην οργάνωση, βέβαια της εκπομπής βοηθά και η χημεία που έχουν οι συντελεστές της μεταξύ τους, αφού πολλοί έχουν συνεργαστεί και παλαιότερα. Βέβαια, η ικανότητα του παρουσιαστή, Μένιου Φουρθιώτη  να χειρίζεται και να προσεγγίζει τα θέματα μ’ έναν δικό του ιδιαίτερο τρόπο και να «κρατά» τις ισορροπίες όποτε αυτός κρίνει απαραίτητο παίζει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία. Επίσης, δε θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε το «ρόλο» που έχει ο καθένας μέσα στην εκπομπή χωρίς να επεμβαίνει στα… «χωράφια» των συναδέλφων τους, όπως έχει συμβεί και συμβαίνει σε ουκ ολίγες εκπομπές. Αξιοπρόσεκτη στο πάνελ είναι η παρουσία τόσο των νέων ανθρώπων στο χώρο της δημοσιογραφίας και των media που έχουν όρεξη και διάθεση για δουλειά όσο και των περισσότερο έμπειρων δημοσιογράφων, όπως οι κυρίες Τσόλκα, Παλαιτσάκη και Νικολαΐδου που πίστεψαν στην εκπομπή και τη στήριξαν. Σημαντικό κομμάτι βέβαια της επιτυχίας αναλογεί και στους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω απ’ τις κάμερες και κυρίως στην αρχισυνταξία της εκπομπής, αφού οι κυρίες Γωγώ Σαμπάνη και Ελπίδα Αλυσανδράτου έχουν εμπειρία και ικανότητα στο κομμάτι αυτό.


Εν ολίγοις, η επιτυχία της εκπομπής ανήκει σ’ όλους τους συντελεστές της, αφού είναι συλλογική και αποτέλεσμα καλής ομαδικής εργασίας, ενώ το λιγότερο αναμενόμενο ήταν το «πράσινο» φως που πήρε η εκπομπή για τη νέα σεζόν πριν καλά καλά φύγει η άνοιξη.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πολυ ωραιο.... με πολυ καιριες τοποθετησεις καλη επιτυχια Κυριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα νουμερα αγαπητε/αγαπητη αλλα δειχνουν... οπως επισης και το εισητηριο για τη συνεχιση της εκπομπης και την ερχομενη σεζον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω με το κειμενο, ομως ειδικα φετος η εκπομπη τεινει στο να γινει τελεμαρκετινγκ, αν δεν εχει γινει ηδη. Και αυτο κουραζει υπερβολικα τον τηλεθεατη και τον αναγκαζει να αλλαξει καναλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είν;ι μια καλη εκπομή αλλα όλη την ώρα λέει για το υαλορουνικο και το κολλαγόνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !