Στον αστερισμό των... συμβολαίων!

0
Οι σίγουροι για τη νέα χρονιά, οι εκπομπές που είναι «στον αέρα», οι πιθανές μετακινήσεις, οι
συζητήσεις και οι... αλλαγές ρόλων σε Mega, ANT1, Alpha, Star και Ε.

Καζάνι... που βράζει θυμίζει αυτή την εποχή η ελληνική τηλεόραση, μια και όλοι βρίσκονται σε στάση αναμονής εν όψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς. Η αναμονή είναι τόσο μεγάλη, που τύφλα να ΄χει η... ουρά στην τράπεζα κάθε πρώτη του μήνα. Εκτός από όλους εκείνους που έχουν πάρει το... χαρτάκι και περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους, υπάρχουν και οι τυχεροί που βρέθηκαν από τους πρώτους μπροστά στο... γκισέ και ή έχουν υπογράψει ήδη ή έχουν ξεκινήσει το... πάρε-δώσε εδώ και μέρες.

Στο Mega, οι άνθρωποι του καναλιού σχεδιάζουν για του χρόνου ένα πρόγραμμα που να μην είναι... προσωποκεντρικό και το μεγαλύτερο μέρος του να έχει να κάνει με την ελληνική μυθοπλασία. Παρ' όλα αυτά, αυτή την εποχή οι Megaλικοί ασχολούνται με το τι μέλλει γενέσθαι με το «Mega με μία», μια και όλα τα ενδεχόμενα για του χρόνου είναι ανοιχτά. Βλέπετε, από τη μία μεριά η πτωτική πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης έχει προβληματίσει τους ιθύνοντες, από την άλλη, όμως, ο Μάρκος Σεφερλής εξακολουθεί να είναι ένα πρόσωπο το οποίο πιστεύουν. Αποτέλεσμα; Παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές συζητήσεις με κάποια πρόσωπα για του χρόνου (ναι, ανάμεσα σ' αυτά ήταν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου), ταυτόχρονα συνεχίζονται και οι συζητήσεις με τον Μάρκο, προκειμένου να μείνει στο πόστο του, αφού βεβαίως η εκπομπή υποστεί γενικό... λίφτινγκ!

Στον ΑΝΤ1 τα πράγματα είναι πιο ξεκαθαρισμένα, μια και το κανάλι έχει ήδη πολλά πρόσωπα στο δυναμικό του, ως επί το πλείστον δεν «καίγεται» να αποκτήσει άλλα και για το μόνο που τώρα όλοι ενδιαφέρονται είναι να ανανεώσουν τα συμβόλαια που ήδη «τρέχουν».
Ηδη, με τον ΑΝΤ1 έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ τις προσεχείς ημέρες με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου θα συναντηθεί και η Μαρία Μπεκατώρου, για να δώσει κι αυτή τα χέρια.

Μέσα στην εβδομάδα επίσκεψη στο γραφείο του Γιάννη Λάτσιου αναμένεται να πραγματοποιήσει και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος, απ' ό,τι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, θα κλείσει πίσω του την πόρτα του Mega. Ως γνωστόν, με το κανάλι θα ανανεώσει και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μαζί με τον Δημήτρη θα αναλάβει την παρουσίαση της καθημερινής, απογευματινής εκπομπής που σχεδιάζουν οι Αντεννικοί να βγάλουν στον αέρα από τα τέλη Ιουλίου. Αναμφισβήτητα ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα ραντεβού του Γιάννη Λάτσιου αναμένεται να είναι αυτό με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα τού «Ράδιο Αρβύλα», προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της παράτασης της συνεργασίας τους για ακόμη έναν χρόνο. Η παρέα της Θεσσαλονίκης υπογράφει πάντα συμβόλαια μονοετούς διάρκειας.

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται και στο τηλεοπτικό στρατόπεδο του Alpha. Εννοείται ότι ακλόνητη παραμένει η σημαία του σταθμού Ελένη Μενεγάκη. Η σεζόν 2015-2016 είναι η τελευταία του τριετούς συμβολαίου που έχει υπογράψει με το κανάλι και επειδή είχε αρχίσει η συνηθισμένη παραφιλολογία της εποχής, έσπευσε να το υπενθυμίσει και η ίδια από τον αέρα της εκπομπής της, την περασμένη εβδομάδα. Ως γνωστόν δεν κάνει και δεν λέει τίποτε τυχαία. Νωρίς νωρίς έχει υπογράψει για του χρόνου η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που συνεχίζει απτόητη το «Happy Day», όπως επίσης και η παρέα της, δηλαδή η Ελένη Τσολάκη, ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Δημήτρης Παπανώτας.

Κανονικά θα συνεχίσει να έχει «Πακέτο» η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ στο ίδιο πόστο παραμένει ο Χρήστος Φερεντίνος αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μάλλον έχει γίνει... ανάρπαστη, και έσπευσαν να της ανανεώσουν το συμβόλαιο, ενώ για όλες τις υπόλοιπες κυρίες ακόμα «όλα παίζουν». Δεν έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής ούτε η Αλέκα Καμηλά ούτε η Μπέτυ Μαγγίρα. Σε στάση αναμονής βρίσκονται οι διοικούντες τον Alpha και όχι οι τηλε-παρουσιάστριες σε ό,τι έχει να κάνει με την Αγγελική Νικολούλη και την Αννίτα Πάνια. Εννοείται πως θέλουν και τις δύο κυρίες διακαώς στο πρόγραμμά τους και αυτές είναι θετικές στο να παραμείνουν στο κανάλι για ακόμα μία χρονιά.

Πολλά πηγαινέλα και διαρκείς συζητήσεις έχουμε και στο Star, όπου έχουν ανανεώσει για τη σεζόν 2015-2016 ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, ενώ εκκρεμούν οι συζητήσεις με την Τατιάνα Στεφανίδου. Ολοι τρέχουν, όμως, και στο Epsilon. Με το κανάλι υπέγραψαν καινούργιο συμβόλαιο συνεργασίας και η Ναταλία Γερμανού και η Χριστίνα Λαμπίρη, καθώς και η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Η Ναταλία μάλιστα σε αυτήν τη νέα τηλεοπτική χρονιά ρισκάρει και αναλαμβάνει την παρουσίαση της καθημερινής, μεσημεριανής ζώνης του καναλιού από τη 1.00 μέχρι και τις 4.00 το μεσημέρι, μπαίνοντας ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και στην Τατιάνα Στεφανίδου, αν και εφόσον φυσικά η δεύτερη μείνει αμετακίνητη.

Η Χριστίνα Λαμπίρη παραμένει πρωί, μια και η εκπομπή «Με το καλημέρα» συνεχίζει την πορεία της. Βεβαίως, όλοι περίμεναν πως στο Epsilon θα ξαναβλέπαμε και το «Στα καλά καθούμενα», εφόσον η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης κρίθηκαν πολύ επιτυχημένοι.
Κατά τα άλλα στο Ε παραμένει και η Ελεονώρα Μελέτη. Από Σεπτέμβρη, βάζει ένα νέο τηλεοπτικό στοίχημα, μια και θα αναλάβει να παρουσιάζει την καθημερινή, απογευματινή εκπομπή του σταθμού που θα βγαίνει στον αέρα 4 μ.μ.-6 μ.μ. και θα έχει έντονο κοινωνικό χαρακτήρα.
Οι συζητήσεις με την Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζονται στο Star. Η παρουσιάστρια φέτος βρέθηκε να δίνει μάχη απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θέλουν του χρόνου να κάνει η Τατιάνα και σε ποια ώρα. Αντίθετα στον ΣΚΑΙ θα συνεχίσουν για ακόμη τρία χρόνια οι συντελεστές της εκπομπής «Join Us» .

Πηγή:tvεθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !