16χρονος παντρεύτηκε την κοπέλα του λίγες μέρες πριν... πεθάνει από λευχαιμία

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Μπορεί να ήταν μόλις 16 χρονών ωστόσο διέθετε μια γενναία καρδιά, η οποία δεν λύγισε ούτε για μια στιγμή… παρά τον αγώνα του ενάντια στη λευχαιμία! 

Ο Ομάρ Αλ Σαιχ από την Βρετανία έχασε την πιο σημαντική μάχη που είχε δώσει ποτέ… και δεν είναι άλλη από αυτή για τη ζωή του, όμως «έφυγε» ευτυχισμένος, καθώς κατάφερε να κάνει την τελευταία του επιθυμία πραγματικότητα… ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την κοπέλα του.


Μάλιστα, όπως λέει η μητέρα του, όταν κάποιος έκλαιγε.. του ζητούσε να σταματήσει! «Μην κλαις… Δεν θέλω να κλαίει κανείς για μένα! Θέλω να χαμογελάτε όταν θα με σκέφτεστε», έλεγε ο ανήλικος μαθητής που πέθανε τη Δευτέρα. 

Ήταν τον περασμένο Μάρτιο όταν έχασε για πρώτη φορά τη γη κάτω από τα πόδια του… Διεγνώσθη με λευχαιμία… και ήταν μόλις 16 χρονών! Ήθελε να το παλέψει, όμως δεν είχε όπλα! Οι γιατροί ήταν κάθετοι… αν η οικογένεια δεν έβρισκε δότη βλαστικών κυττάρων τις επόμενες μέρες, εκείνος θα ζούσε μόνο τρεις μήνες ακόμη.


Ο δότης βρέθηκε… αλλά ήταν αργά! Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί από όλα όσα βίωνε και οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα… θα πέθαινε! Σε όλον αυτόν τον αγώνα δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό του η συνομήλικη κοπέλα του Έιμι!


Γνωρίζοντας ότι πλησιάζει η μέρα που το χαμόγελο του θα σβήσει για πάντα, ζητάει από την κοπέλα του να γίνει… γυναίκα του, δίνοντας της ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο από λουλούδια. «Θέλω όλος ο κόσμος να με δει να σε παντρεύομαι», της είπε χαμογελώντας.

Η κοπέλα είπε το μεγάλο «ναι»… Φόρεσε ένα ροζ φόρεμα, έβαλε λουλούδια στα μαλλιά της και παντρεύτηκε τον σχολικό της έρωτα… Οι οικογένειες, οι φίλοι και οι γιατροί του νοσοκομείου παρακολούθησαν συγκινημένοι τα δυο παιδιά να ανταλλάζουν όρκους αιώνιας αγάπης!


Λίγες μέρες αργότερα ο 16χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο…

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !