TOP TV: Η επιστροφή της ωραίας Ελένης, το ΣουΚου της Μπεκατώρου και η καθημερινή «Μουρμούρα»

Χρήστος Αϊβαλιώτης
2

Μεγάλη εβδομάδα… ήταν αυτή που πέρασε αγαπημένοι μου φίλοι, αφού οι εξελίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη και πίστευα κάποια στιγμή ότι η εβδομάδα αυτή… δεν θα περάσει ποτέ! Κι όμως πέρασε, έφτασε Δευτέρα και ήρθε η ώρα να σχολιάσουμε όλα όσα είδαμε στην τηλεόρασή μας! Την αγαπημένη μας τηλεόραση! 

Όπως είναι φυσικό, το μεγάλο θέμα της προηγούμενης εβδομάδας φυσικά και ήταν η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη μετά από σχεδόν 40 μέρες αποχής! Γύρισε η «βασίλισσα» πιο λαμπερή από ποτέ! Η Ελένη φώτισε τις οθόνες μας και για πρώτη φορά μίλησε τόσο ανοιχτά για όλα όσα την αφορούν. Οι συνεργάτες της, την περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες και πώς να μην το έκαναν αφού τους είχε λείψει πάρα πολύ! Βλέποντας βέβαια τα νούμερα τηλεθέασης της πρώτης εκπομπής… αλλά και των επόμενων, δεν φάνηκε ότι έλειψε πολύ στους τηλεθεατές. Περίμενα και εγώ να δω νούμερα πρεμιέρας… αλλά τίποτα! Φάνηκε φυσικά η μεγάλη διαφορά… αλλά τα 30αρια που περίμενα δεν τα είδα! Από την άλλη η Τατιάνα δεν το έβαλε κάτω… Αγωνίστηκε και οι τηλεθεάσεις της, ήταν αξιοπρεπείς. 

Μια άλλη κυρία έκανε την εμφάνισή της στο τηλεοπτικό τοπίο, πριν από δύο Σαββατοκύριακα… και αυτή είναι η Μαρία Μπεκατώρου. Αν και καλύτερα θα έπρεπε να την αποκαλέσω… κορίτσι της διπλανής πόρτας. Γιατί έτσι εμφανίστηκε στην πρώτη της εκπομπή και έτσι συνεχίζει να παρουσιάζει τον εαυτό της. Η εκπομπή της στον Αντ1, αν και ξεκίνησε με πολύ υψηλά νούμερα, είδαμε ότι έπεσε αρκετά και μάλλον έτσι θα συνεχίσει. To concept της εκπομπής «μία από τα ίδια», δεν είδαμε κάτι πρωτότυπο, κάτι ενδιαφέρον. Μια ίδια εκπομπή, όπως όλες οι άλλες. Σα να βλέπω το Πρωινό… αλλά με άλλους παρουσιαστές. Ίδια σκαλέτα, ίδιοι χρόνοι! Μόνο η Λίτσα Πατέρα λείπει! Όμως ο Αντ1 ξέρει πώς να κάνει μια εκπομπή… να φέρει την πρωτιά στην τηλεθέαση! Κι αυτό είναι μαγκιά του. Κατά τ’ άλλα είναι μια χαλαρωτική ευχάριστη εκπομπή, με καλούς συνεργάτες. Αν και θα ήθελα να είχαν λίγο παραπάνω το λόγο. Ακόμα θα ήθελα να δω και το υπόλοιπο στούντιο… όχι μόνο τον καναπέ της Ελένης… συγγνώμη της Μαρίας! 

ΑΣΧΕΤΟ: Αυτό που ο Μπογδάνος κάνει καλά νούμερα στον ΣΚΑΪ… μπορεί να με τρελάνει! 

Βγήκε και το πρώτο live του «The Voice» και όπως είδαμε και στα νούμερα… άντεξε στον ανταγωνισμό. Αν και προσωπικά το σόου δεν μου αρέσει να το βλέπω, αλλά το βλέπω λόγω δουλειάς… ήταν καλοστημένο, όπως και τα περσινό! Μια καλή εκπομπή, μια καλή παραγωγή… που κρατάει συντροφιά σε πολλούς ανθρώπους! 

Μια πολύ έξυπνη ιδέα είχε ο Alpha και από σήμερα δύο αγαπημένες σειρές του προγράμματος η «Μουρμούρα» και «Το σόι σου»… γίνονται η καθημερινή μας συνήθεια. Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έρχεται κάθε βράδυ στις 21:00 και «Το σόι σου» μετακομίζει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45. Πολύ έξυπνη ιδέα… για να δώσει τηλεθεάσεις στον σταθμό! 

Αναβρασμός επικρατεί σε όλα τα κανάλια, αυτή την περίοδο, αφού αρχίζουν οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Οι τηλεαστέρες των καναλιών… είναι πάνω από τα τηλέφωνά τους περιμένοντας κάποιο στέλεχος να τους πάρει ένα τηλέφωνο! Και όχι μόνο αυτοί που έχουν μείνει εκτός τηλεόρασης… αλλά και αυτοί κάνουν εκπομπές αυτή τη σεζόν! Τρίζουν οι καρέκλες των περισσοτέρων… ναι… είμαι υπερβολικός!  



Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ξεχνατε ιτι η μουρμουρα τετ-πεμ-παρασκ θ ναι σε επαναληψη....αν αυτο εσεις το θεωρειτε καλπ....εγω νομιζω μας κοροιδευουν με μια σειρα προχειροφτιαγμενη επαναλαμβανενη κ καμμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή το μετριότατο Σόι που κάνει 25αρια τις Παραασκευές πιστεύουν πως με 30% από Κάτω Παρτάλι και 20-25% από Συμμαθητές απέναντι θα κάνει κάτι καλύτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !