Λατρεμένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου "ζωντανεύουν" με διαφορετικό τρόπο στο Mega!

0
Μπορεί ακόμα η φετινή τηλεοπτική χρονιά να μην έχει ρίξει αυλαία -τουναντίον μάλιστα βλέπουμε και νέα προγράμματα να κάνουν το ντεμπούτο τους στους δέκτες μας- όμως, ήδη τα πρώτα δειλά τηλεοπτικά σχέδια επί χάρτου έχουν αρχίσει να σχεδιάζονται για του χρόνου.

Ενα, λοιπόν, από τα πιο φιλόδοξα σχέδια του Mega αφορά τον χρυσό, ελληνικό κινηματογράφο.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν βάλει στόχο να μεταφέρουν στους δέκτες μας αγαπημένες ελληνικές ταινίες, οι οποίες, όμως, δεν θα βγουν στον αέρα με τον παραδοσιακό τρόπο.

Με άλλα λόγια, οι ταινίες αυτές κατόπιν ριμέικ και ειδικής επεξεργασίας στο στόρι τους και στους διαλόγους, θα βγουν στον αέρα και θα έχουν τη μορφή της μίνι τηλεοπτικής σειράς.

Ο ελληνικός κινηματογράφος, λοιπόν, ξαναζωντανεύει στο Mega, με μια σύγχρονη τηλεοπτική ματιά. Πιο συγκεκριμένα, η κάθε ταινία που θα έχει στα χέρια του το Mega θα μεταμορφώνεται σε σειρά τεσσάρων ή πέντε επεισοδίων, συνολικής διάρκειας περίπου 180 λεπτών, μια και το κανάλι επιδιώκει κατ΄ ουσίαν να δημιουργήσει μια τηλεοπτική παραγωγή πάνω στη φιλοσοφία που είχαν στηθεί και οι θρυλικές πια «7 θανάσιμες πεθερές».

Και μπορεί το Μεγάλο Κανάλι να κρατά κλειστά ακόμα τα χαρτιά του σε σχέση με τη σεζόν 2015-2016, εμείς όμως καταφέραμε να μάθουμε πως στο πρώτο πακέτο που έχουν στα χέρια τους βρίσκονται ανάμεσα σε άλλες οι ταινίες «Το Δόλωμα», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Τα Κίτρινα Γάντια».

Μάλιστα, σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του καναλιού έχουν αρχίσει ήδη να προσεγγίζουν διάφορα πρόσωπα και να κάνουν μαζί τους κάποιες αρχικές, διερευνητικές συζητήσεις προτείνοντάς τους συγκεκριμένους ρόλους.

Ετσι, ανάμεσα στα πρώτα πρόσωπα που προσέγγισαν από το κανάλι ήταν και η Κατερίνα Παπουτσάκη, προκειμένου να υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο «Δόλωμα».Επειδή, όμως, όπως θα θυμάστε καλά κάτι τέτοιο η Κατερίνα Παπουτσάκη το τόλμησε και παλαιότερα πρωταγωνιστώντας στη σειρά του Alpha «Εχω ένα μυστικό», η ηθοποιός δεν θέλησε να κάνει και πάλι ουσιαστικά το ίδιο ακριβώς πράγμα, παίρνοντας ταυτόχρονα το τεράστιο ρίσκο να αναμετρηθεί για δεύτερη φορά στην τηλεοπτική της καριέρα με την αξέχαστη, αξεπέραστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Για τη διασκευή των σεναρίων των ελληνικών ταινιών οι πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους του Mega να έχουν προσεγγίσει ήδη τον Λευτέρη Παπαπέτρου, που γράφει και το «Κάτω Παρτάλι» για να να ηγηθεί της προσπάθειας, έχοντας στο πλευρό του συγκεκριμένη συγγραφική ομάδα.

Πηγή: TV Εθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !