Μενεγάκη-Λάτσιος: Νέα δεδομένα στην υπόθεση της βίλας... με τα χρυσά ταβάνια!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
 
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την εκδίκαση της αγωγής του Γιάννη Λάτσιου κατά της Ελένης Μενεγάκη για τη βίλα στα Μελίσσια. Ο διευθυντής προγράμματος του Ant, σύμφωνα με την εφημερίδα «Secret», ζητά την πώληση του σπιτιού στα Μελίσσια με πλειστηριασμό διεκδικώντας το 25% της αγοραστικής αξίας του, δηλαδή όσο και το μερίδιο που του αναλογεί. 

Από την πλευρά της, η Ελένη Μενεγάκη αντιπροτείνει τον διαχωρισμό της κατοικίας σε δύο διαφορετικές, μία πρόταση που δεν έγινε δεκτή καθώς το στέλεχος του Ant1 θεωρεί ότι θα χαθεί η αξία του σπιτιού. Την ίδια ώρα, σε ρόλο μάρτυρα από την πλευρά του Γιάννη Λάτσιου παρουσιάστηκε στο δικαστήριο η αδελφή του Αγλαΐα, η οποία υπήρξε και στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη από το 2005 μέχρι και το 2013, δηλαδή και μετά τον χωρισμό του ζευγαριού που έγινε το 2010. 

«Εγώ δεν γνωρίζω να έχει γίνει κάποια συμφωνία, σιωπηρή ή άλλου είδους, προκειμένου να συνεχίσουν να ζουν τα παιδιά και η Ελένη στο σπίτι στα Μελίσσια. Ο Γιάννης έχει κάνει τεράστια προσπάθεια να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά…», κατέθεσε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε για το διαχωρισμού του σπιτιού: «Το σπίτι είναι λειτουργικά μία κατοικία. Δεν είναι δύο κατοικίες. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής άλλαξε το αρχικό σχέδιο. Μπορεί στο συμβόλαιο να γίνεται λόγος για δύο κατοικίες, όμως τελικά άλλαξαν τα σχέδια. Για παράδειγμα υπάρχει μία εγκατάσταση θέρμανσης, μία ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ένα ρολόι της ΔΕΗ και το σπίτι έχει μόνο μία είσοδο. Το οίκημα είναι ένα, όχι δύο. Είναι ένα σπίτι μεζονέτα με υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο. Και το υπόγειο ενιαίο είναι. Υπάρχει η πισίνα, τα αποδυτήρια, οι χώροι όπου κοιμάται το προσωπικό και το playroom. Επαναλαμβάνω ότι στα συμβόλαια φαίνονται δύο κατοικίες αλλά είναι μία».

Στη συνέχεια, προσπάθησε να περιγράψει τη βίλα στα Μελίσσια και τόνισε πως αν έχουν γίνει οικοδομικές αλλαγές, θα χαθεί μεγάλο κομμάτι της αξίας του. 

«Είναι μια ιδιαίτερα πολυτελής κατασκευή. Όλα τα υλικά είναι πολυτελή. Έχει χρυσά ταβάνια και καταπληκτικά πατώματα. Είναι μια κατασκευή πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Αν κανείς προσπαθήσει να την φέρει σε άλλη κατάσταση, δηλαδή να τη χωρίσει θα χαθεί η αξία του ακινήτου και των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. Θα χαθούν τα χρήματα που έχουν επενδυθεί στην κατασκευή. Η αξία του ακινήτου είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ γιατί απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Το σπίτι το διαμόρφωσαν μαζί. Στοίχισε πάρα πολλά χρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ενώ, υποστήριξε πως ο αδερφός της Γιάννης Λάτσιος δεν έχει δικό του σπίτι και στη βίλα στα Μελίσσια αυτή τη στιγμή μένει η Ελένη Μενεγάκη, τα τέσσερα παιδιά της, ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος, ο αδελφός της Θοδωρής, αλλά και η μητέρα της με τον σύζυγό της. Ενώ, η παρουσιάστρια έχει δικο της σπίτι στη Κηφισιά, με 320 τ.μ κήπο και πισίνα, στο οποίο θα μπορούσαν να μείνουν. 

Τέλος, τόνισε ότι πρόθεση του Γιάννη Λάτσιου ήταν να βρεθεί συναινετική λύση λέγοντας πως «για παράδειγμα έχουν ρυθμίσει τα θέματα διατροφής. Της δίνει πλέον 3.000 ευρώ το μήνα γιατί εκείνος έχει υποστεί μείωση από το κανάλι όπου εργάζεται. Ο Γιάννης έφυγε από το σπίτι με την πεποίθηση ότι θα συνεννοούνταν για όλα. Ότι θα γινόταν διανομή. Καθυστέρησε τέσσερα χρόνια γιατί ήθελε να δοθεί λύση εξωδικαστικά. Αυτή τη στιγμή η Ελένη αρνείται να του δώσει οτιδήποτε». 

Από τη πλευρά της παρουσιάστριας κατέθεσε ένας κοινός φίλος του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη. «Το σπίτι φτιάχτηκε για να μείνει στα δύο παιδιά που είχαν τότε. Μετά ήρθε το διαζύγιο. Τα παιδιά ήθελαν να μείνουν έξω από αυτή την ιστορία. Πάντως, το σπίτι μπορεί να χωριστεί. Υπάρχουν δύο είσοδοι και δύο ρολόγια της ΔΕΗ. Η αξία του ακινήτου δεν ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ», υποστήριξε ο μάρτυρας.

Όταν ο συνήγορος του Γιάννη Λάτσιου, ρώτησε τον μάρτυρα αν το σπίτι μπορεί να χωριστεί 75%-25%, γιατί αυτή είναι η επίδικη διαφορά και τα ποσοστά που αναλογούν στον καθένα, διαφορετικά πρέπει να βγει σε πλειστηριασμό εκείνος αναφώνησε: «Συμφέρει;! Μα, τι ανάγκη έχει ο Λάτσιος να το κάνει αυτό; Θεωρώ πως μπορεί να ζει άνετα. Έχει μια πολύ καλή δουλειά. Τα παιδιά του έχουν δεθεί με το σπίτι. Είναι το δωμάτιό τους, η γειτονιά τους». 

Όσον αφορά τη παρουσία του Μάκη Παντζόπουλου στο σπίτι, ο μάρτυρας υποστήριξε πως δεν μένει συχνά στο σπίτι, καθώς οι υποχρεώσεις του είναι κυρίως στην Άνδρο. Μετά την εξέταση του δεύτερου μάρτυρα, έληξε η συνεδρίαση και πλέον οι δύο πλευρές αναμένουν τις αποφάσεις των δύο δικαστηρίων, προκειμένου να μπει ένα τέλος στη δικαστική διαμάχη τους.

Πήγη: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !