Νίκη για τον Μιχάλη Ζαμπίδη! Βίντεο

Nessun Dorma
0
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης επικράτησε του Τούρκου Ερκάν Βαρόλ σε αγώνα διάρκειας 20 λεπτών στο Κλειστό Στάδιο του Απόλλωνα στην Λεμεσό και πανηγύρισε το 11-0 απέναντι σε Τούρκους αντιπάλους.Στο κατάμεστο Κλειστό Στάδιο του Απόλλωνα στη Λεμεσό και με έναν κόσμο με παλμό και ένταση που τον στήριζε συνεχώς, ο Μιχάλης Ζαμπίδης ήταν ο μεγάλος νικητής στον προτελευταίο αγώνα της καριέρας του επικρατώντας του Τούρκου Ερκάν Βοράλ και  διευρύνοντας το σερί στις 11 συνεχόμενες νίκες κόντρα σε αντιπάλους από την Τουρκία.
Ο Iron Mike μάτωσε στο μέτωπο μετά από χτύπημα που δέχτηκε από τον αντίπαλο του. Συνέχισε τον αγώνα ματωμένος με το διαιτητή να τον διακόπτει ανά διαστήματα για να του σκουπίσουν τα αίματα!
Ο τραυματισμός όμως δεν πτόησε τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος κατάφερε να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη. Υπενθυμίζεται ότι ο Ζαμπίδης έχει ανακοινώσει ότι ο επόμενος αγώνας του τον Ιούνιο στην Αθήνα θα είναι και ο τελευταίος της καριέρας του.
Αμέσως μετά την επιτυχία του έγινε αντικείμενο λατρείας από ένα κοινό που δεν είχε σταματήσει να τον ενθαρρύνει και τον επευφημεί καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Συγκεκριμένα βρέθηκε στο ρινγκ με μία ελληνική και μία κυπριακή σημαία στους ώμους του και αποθεώθηκε από τον κόσμο υπό τους ήχους του διάσημου τραγουδιού "We are the champions".

Λίγη ώρα μετά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μία ευχαριστήρια ανάρτηση, η οποία έχει αποσπάσει μέσα σε 11 ώρες 22.500 like, 1.100 κοινοποιήσεις και 700 σχόλια. Δείτε την


sport24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !