Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαριέλλας Σαββίδου: "Ο πατέρας μου έχασε το μισό του πρόσωπο"

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
 
Συνέντευξη στο περιοδικό "Hello" παραχώρησε η Μαριέλλα Σαββίδου, που πρωταγωνιστεί στην "Εθνική Ελλάδος" του Γιώργου Καπουτζίδη και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην παιδική της ηλικίακαι το ατύχημα των γονιών της που την ωρίμασαν νωρίτερα!

«Με ωρίμασε πιο γρήγορα και πολύ νωρίς. Γιατί ήμουν η μεγάλη αδελφή και σε ηλικία 4 ετών, που συνέβη το ατύχημα, είπα στον εαυτό μου: "Τώρα είμαστε εγώ και η αδελφή μου και πρέπει να την προστατέψω". Σκέψου, ως μεγαλύτερη έλεγα στην αδελφή μου να βάλει τη ζακετούλα της και θύμωνα. Και ήμουν μόλις 5 χρονών. Ήταν αστείο και συγκινητικό». 

Πώς έγινε το ατύχημα; «Στη Βέροια, σε έναν κεντρικό άξονα συγκρούστηκαν μετωπικά με μεθυσμένο οδηγό, που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Ήταν πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό. Έκαναν και οι δύο πολλές επεμβάσεις. Ο πατέρας μου έχασε το μισό του πρόσωπο και έπρεπε να κάνει πλαστική αναδόμησης. Ήταν κομβικό αυτό το ατύχημα, γιατί εξαιτίας του συνέβησαν κάποια πράγματα που καθόρισαν τη ζωή μου». 

«Οπωσδήποτε μας έλειψαν οι γονείς μου και σε μένα και στην αδελφή μου. Είναι φυσιολογικό. Είναι μια ηλικία που το παιδί έχει ανάγκη το γονιό. Εκείνη την εποχή είχα γίνει εγώ μαμά για την αδελφή μου. Μου ξύπνησε το μητρικό ένστικτο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !