Κατερίνα Δημητρόγλου : «Η “Δικαίωση” μου χάρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα»!

0
Η Κατερίνα Δημητρόγλου μίλησε στην Espresso για την αναγνωρισιμότητα  , τις προηγούμενες δουλειές της,  τις σπουδές της αλλά και για τον ρόλο της στη Δικαίωση.

«Αν και σπούδασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Φιλολογίας, και τώρα θα μπορούσα να είμαι καθηγήτρια, από μικρή αγαπούσα το θέατρο και την υποκριτική και στο σχολείο ήμουν μέλος της θεατρικής ομάδας. Ετσι παράλληλα σπούδασα και σε δραματική σχολή. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1 και του Χρήστου Δήμα "Κλειδί του παραδείσου" το 2007, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο Δημήτρης Αρβανίτης πέρυσι μέσα από οντισιόν μου έδωσε τον ρόλο της Πέγκυς στα "Κλεμμένα όνειρα". Υστερα από αυτήν τη συνεργασία ήρθε η νέα του πρόταση για τη "Δικαίωση", η οποία μου χάρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα» λέει η ηθοποιός και συμπληρώνει: «Το Πάσχα που πήγα στην Κομοτηνή ο κόσμος με ρωτούσε συνεχώς πότε θα προβληθεί και πάλι η σειρά κι αν η Νατάσα θα καταφέρει να ζήσει τον πραγματικό έρωτα με τον Ασίμ (Νίκος Αναδιώτης)».

Οσο για την ηρωίδα που ενσαρκώνει; «Ο ρόλος της Νατάσας είναι τραγικά επίκαιρος. Πρόκειται για μια κοπέλα, θύμα ουσιαστικά της κοινωνίας, μια ιερόδουλη, που λόγω της ομορφιάς της αιχμαλωτίζεται από τον Ανδρέου, ο οποίος την εκβιάζει με τη ζωή της αν τον παρατήσει. Μια κοπέλα υποχείριο ενός ανθρώπου συναισθηματικά ανάπηρου. Το κοινό επιθυμεί δικαιοσύνη» λέει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δημητρόγλου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !