Δημήτρης Ουγγαρέζος - Μαίρη Συνατσάκη:Η συζήτηση με τον ΑΝΤ1 για νέα εκπομπή!

3
Γράφει η Κλεοπάτρα Πατλάκη:

Η περίοδος των μεταγραφών στην τηλεοπτική κοινότητα έχει «ανοίξει». Συμβόλαια λήγουν, εκπομπές παίρνουν το «πράσινο φως» ή «κόβονται» και οι τηλεοπτικοί αστέρες αγωνιούν προκειμένου να ορίσουν την αξία τους ή να καθορίσουν την υπεραξία τους.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που ποτέ δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του, ενώ παράλληλα έχει κατά καιρούς αποδείξει τις ικανότητές του. Τα τελευταία χρόνια νιώθει ώριμος να ξεφύγει από την καναπεδάτη συμμετοχή του σε ένα πρωινό με άλλον πρωταγωνιστή, και επιθυμεί κάτι δικό του. Και το δηλώνει με κάθε τρόπο. Δυστυχώς όμως, πέρα από το Οugachallenge, αυτή τη στιγμή στο Μεγάλο Κανάλι δεν μπορούν να του υποσχεθούν το παραμικρό καθώς υπάρχει μια ρευστότητα που έχει ως αποτέλεσμα να «μπλοκάρεται» το πρόγραμμα μέχρι να ξεκαθαριστεί σε κάποιο από τα ΔΣ η οικονομική ενίσχυση του προγράμματος. Όσο για τη συμμετοχή του στο «Mega Mε Μία», αυτή θα εξαρτηθεί από τις συζητήσεις που ήδη ξεκίνησε να κάνει με τους ιθύνοντες του καναλιού ο Μάρκος Σεφερλής, καθώς θεωρεί επιβεβλημένες κάποιες αλλαγές στο κόνσεπτ.

Έτσι, πριν από λίγες εβδομάδες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συζήτησε με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να αναλάβει μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη! Άλλωστε, και η Μαίρη Συνατσάκη βρίσκεται στο Πρωινό με μια «υποσχετική» για κάτι δικό της μελλοντικά. Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 γνωρίζοντας τη φιλία που συνδέει τους δύο τους αλλά και την τηλεοπτική τους χημεία, θεώρησαν ότι θα ταίριαζαν σε ένα μαγκαζίνο μεσημεριανό που θα «αναστήσει» μια ζώνη που είχε κοπεί στο παρελθόν προκειμένου να παίζουν επαναλήψεις του «Καφέ της Χαράς» και του «Κωνσταντίνου κι Ελένης» που για το κανάλι ήταν σίγουρα νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα οι κουβέντες με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είχαν μέχρι πρόσφατα προχωρήσει αρκετά, ωστόσο ο ίδιος έχει ζητήσει μια πιστωση χρόνου, δηλώνοντας ανοιχτά ότι για εκείνον προηγείται το Mega, μιας και το συμβόλαιό του με το κανάλι είναι ακόμα σε ισχύ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και πέρυσι είχε προχωρήσει σε συζητήσεις τόσο με τον Αlpha και το Star (και τότε για τη μεσημεριανή ζώνη) όσο και με τον ANT1, όμως τελικά επέλεξε τη σιγουριά που του έδινε ένα κανάλι που τον «άνδρωσε» τηλεοπτικά. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και όταν το δίδυμο Λιάγκα -Σκορδά μετακόμισε στον ΑΝΤ1. Και τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέλεξε να παραμείνει στο Μega. Φέτος, όμως, τα πράγματα διαφοροποιούνται αρκετά, καθώς πλέον ο παρουσιάστής επιθυμεί πολύ να ξεφύγει από ρόλους που θεωρεί ότι δεν του ταιριάζουν. Έτσι, παρά το γεγονός ότι προτεραιότητά του είναι το Mega, ίσως έχει έρθει η στιγμή για εκείνον να τολμήσει την αλλαγή.

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ενδιαφερον ακουγεται μια εκπομπη στυλ δεστε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομιζω οτι και πολυ αργησε να φυγει απο το mega o Δημητρης επρεπε να το ειχε κανει εδω και δυο χρονια καλιο αργα παρα ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλιο αργα παρα ποτε!
    Τι θα κατσει να κανει στο Μεγκα ετσι οπως καταντησε το καναλι,καλυτερα να φυγει.Ας παει στο καναλι του Αντεννα να βρει την υγεια του.
    Δεν θα ειναι καθολου ασχημα με την φιλεναδα του να κανει εκπομπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !