The Voice 2: Το πλάνο που έκοψε η παραγωγή για να προστατεύσει τον Ρέμο και η απροθυμία του Λιάγκα για μια «δεύτερη ευκαιρία»

0
 Είναι ένας από τους παίκτες του «The Voice2» που δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του μουσικού show –αναγκάστηκε να αποχωρήσει, μια και έχασε στα battles από τονΔημήτρη Λιόλιο.

Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, στην εκπομπή «Happy Day», «έκαψε» με τις δηλώσεις του τον Αντώνη Ρέμο και τον παρουσιαστή, υποστηρίζοντας πως η παραγωγή έκοψε δυο πλάνα.
«Δεν είχε κάποιο σοβαρό αντικειμενικό κριτήριο για εμένα ο Αντώνης Ρέμος. Και στο blind πάλι προσπαθούσε να επιχειρηματολογήσει. Το έψαχνε από εδώ, το έψαχνε από εκεί, δεν του άρεσε. Δεν του άρεσε να λέμε και Βαρδή από ότι διαπιστώσατε. Ήταν πολύ σκληρός στην κριτική του. Παίζει ένα ρόλο το τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Υπήρχε ένα στιγμιότυπο το οποίο κόπηκε. Πήρε time out η Δέσποινα, ζήτησε τη βοήθεια του Γιάννη και αυτό δεν το έδειξαν. Όπως δεν έδειξαν και δύο άλλα πολύ σημαντικά πλάνα. Με το που είπε ο Αντώνης “επειδή είναι φίλος μου και τον αγαπάω επιλέγω τον Δημήτρη” ακριβώς αυτές τις λέξεις, γύρισε οΓιώργος Λιάγκας και του είπε “δεν είναι σωστό το κριτήριο αυτό, η φιλία σας να είναι το κριτήριο που θα περάσει ο Δημήτρης”», δήλωσε ο Απόστολος Μελής.


Αυτό ήταν το πρώτο πλάνο που κόπηκε. Το δεύτερο, το περιγράφει ως εξής: «Είχα ενάμιση λεπτό να διαπραγματευτώ και ζητάω να πω ένα τραγούδι α καπέλα και λέει ο Γιώργος Λιάγκας“αυτό είναι άδικο” όμως σε προηγούμενο είχε δώσει την ευκαιρία και απλά δεν ήθελε εκείνος. Εγώ που το ζήτησα, δεν μου την έδωσαν την ευκαιρία».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !