«Μάνα Χ Ουρανού»… όπως «Βασιλιάδες»!

0
Θυμάστε τη σειρά «Βασιλιάδες» την οποία πρόβαλλε το MEGA και η οποία σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις αλλά τελικά σταμάτησε άρον άρον λόγω μη καταβολής των οφειλών στους συντελεστές; Ε, την ίδια… μοίρα φαίνεται ότι ακολουθεί και η «Μάνα Χ Ουρανού» καθώς κι αυτή παραμένει ανολοκλήρωτη λόγω στάσης πληρωμών!

Έτσι τα γυρίσματα της σειράς έχουν σταματήσει εδώ και καιρό αφού οι συντελεστές αποφάσισαν ότι για να πιάσουν ξανά δουλειά πρέπει να περάσουν από το ταμείο. Ωστόσο τα στελέχη του MEGA θέλοντας να αποφύγουν να έχουν στο… βιογραφικό του σταθμού μία ακόμα σειρά που θα κοπεί άρον άρον από τον αέρα προσπαθούν να βρεθεί κάποια συμβιβαστική λύση.

Ποια είναι αυτή; Έχοντας γυρίσει κάποια πλάνα για τα επόμενα επεισόδια θέλουν να τα ενώσουν με κάποια καινούργια γυρίσματα ώστε η σειρά να μην μείνει… ανολοκλήρωτη, έστω κι αν ρίξει τίτλους τέλους νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό τους. Άλλωστε το θέμα της «ολοκλήρωσης» είναι και θέμα γοήτρου και να μην γίνει η «Μάνα Χ Ουρανού» σαν τους «Βασιλιάδες» που… εξαφανίστηκαν από τον αέρα άρον άρον! Βέβαια η λύση που προτείνεται απαιτεί ότι οι συντελεστές θα περάσουν από το ταμείο για να εισπράξουν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, ενώ θα τους διασφαλιστεί πως θα τους δοθούν τα υπόλοιπα χρήματα.

Όχι βέβαια όλα, αφού μάλλον θα πρέπει να πέσει… τσεκούρεμα στα αρχικά συμφωνηθέντα ποσά. Έτσι όμως, φαίνεται ότι θα λάβουν κάποια χρήματα και δεν θα συνεχίσουν να είναι στην αναμονή. Σήμερα,Τετάρτη 29 Απριλίου, θα προβληθεί ένα ακόμα έτοιμο επεισόδιο που έχουν, αλλά επιβάλλεται οι αποφάσεις να ληφθούν άμεσα τις επόμενες ημέρες και είτε η ιστορία στη «Μάνα Χ Ουρανού» θα ολοκληρωθεί είτε θα έχει… βασιλική κατάληξη, όπως δηλαδή οι «Βασιλιάδες» που αποσύρθηκαν ξαφνικά από το τηλεοπτικό τοπίο…!

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !