Αποκλειστικό: Αυτό ειναι το ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ με την Μαρία Μπεκατώρου

9
Έκλεισε η ομάδα του Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 9 Μαΐου στις 9:45 και στην παρέα θα είναι η ΑΝΝΑ ΖΗΡΔΕΛΗ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΦΡΑΝ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ.
Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κώστας Βορίδης.

Για παρατηρήσεις, σχόλια,επικοινωνήσετε μαζί μου μέσα απο τα Social media:
Κάνε με φίλο σου στο Facebook: Giorgos Pasxalidis (κλικ πάνω στο όνομα)
Ακολουθείστε με στο Twitter:@Pasxal_tvnea

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πρωινο σουκου θα λεγεται η εκπομπη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος Φραν;Ο άνδρας για τον οποίο έκλαιγε η Ρούλα Βροχοπούλου; :P Μόνο τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Γιώργο Δάσκαλο γνωρίζω.Την Άννα Ζηρδέλη και την Ελισάβετ Κυρίτση δεν τις γνωρίζω.Έχουν ξανασυμμετάσχει σε άλλη εκπομπή;Μέσα από αυτή την ανάρτηση έγινε γνωστός και ο τίτλος της εκπομπής.Δε θα τον έλεγα και εμπνευσμένο αλλά τέλος πάντων.Μπράβο Γιώργο Πασχαλίδη.Για άλλη μια φορά απέδειξες πόσο σπουδαίος είσαι.Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι αυτος ο Φραν... Ο Φραν ειναι στο μουσικο καναλι. Ειναι γνωστα τα προσωπα...Ναι Πρωινο Σουκου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά είναι η ομάδα που επέλεξαν για την Μαρία και εγώ προσωπικά όταν είμαι σπίτι θα το βλέπω γιατί συμπαθώ την Μπεκατώρου. Πιστεύω όμως πως θα έπρεπε στην τελική ομάδα να είναι και ο Δόξας καθώς έδειξαν πως με την Μαρία έχουν χημεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσει ο τίτλος της εκπομπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια χαρουλα φαινετε το παρεακι για να δουμε πως θα τα πανε στην εκπομπη.Ειμαστε στην αναμονη λοιπον και μετα θα κρινουμε αν μας αρεσανε η οχι.
    Καλα ο Κωνστανταρας και ο Δασκαλος πιστευω οτι θα ειναι λιγο ποιο υψηλα απο οτι τα αλλα παιδια (στην αρχη τουλαχιστον)εχουν μεγαλυτερη πειρα οπως και η Κυριτση ειναι αρκετα καλη.Μακαρι να δεσουν καλα να εχουν τα θεματακια τους μοιρασμενα και ολα καλα θα πανε.Ποιος εεχει μεγαλυτερη εμπειρια και ποιος οχι δεν με νοιαζει και πολυ αρκει ολοι να ειναι ισοτιμοι.
    Οσο για τον Φραν να πω γνωστος εγινε εξαιτιας του ΟΛΑ που καθε λιγο και λιγακι πετουσανε βιντεακια απο την εκπομπη του και μια φορα τον ειχανε περισυ καλεσμενο αν θυμαμαι καλα.
    Την εκπομπη του την ειχα δει ορισμενες φορες.Για το συγκεκριμενο καναλι μια χαρουλα ηταν.Τωρα απο εδω και περα να δουμε πως θα τα παει.Σε αλλο καναλι ηταν και σε αλλο ποιο μεγαλο καναλι πηγε οπως σε αλλο στυλ εκπομπης ηταν και σε αλλο θα ειναι τωρα.
    ειδωμεν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο Πασχαλίδη η εκπομπή Υγεία πάνω απ' όλα που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 11:45 ποια μέρα και ώρα θα μεταδίδεται;Γνωρίζεις τι θα περιλαμβάνει η θεματολογία της εκπομπής Πρωινό ΣουΚου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Άννα Ζηρδέλη ήταν παρουσιάστρια στο Quiz Make-R(Μακεδονία TV) & και το Tv Quiz(ANT1).Τόσο καλές εντυπώσεις άφησε στους ιθύνοντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Φραν

    http://www.madtv.com.cy/index.php?pageid=14225

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !