Βαγγέλης Περρής: Τι αποκαλύπτει για τη φημολογούμενη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Γιώργος Τζοβάρας
0
Εδώ και μεγάλο διάστημα έχει διαρρεύσει στα μέσα ότι ο Βαγγέλης Περρής και η Κωσνταντίνα Σπυροπούλου πρόκειται να συνεργαστούν για να ενισχυθεί η εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου.
Ο Βαγγέλης Περρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Join Us και στο Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε ανοιχτά για τη φημολογούμενη συνεργασία τους.

«Πήγα με την Σπυροπούλου σε ένα καφέ, με ρώτησε δυο τρία πράγματα και το έκανα με μεγάλη μου χαρά. Και έτσι βγήκε στα μέσα ο τίτλος ότι είμαι σύμβουλος της Σπυροπούλου. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο αλλά μακάρι του χρόνου να γίνει η συνεργασία».

Όσο για τις δημόσιες αντιπαραθέσεις του και την καυστική του κριτική σε τηλεοπτικά πρόσωπα ο Βαγγέλης Περρής τόνισε: «Οι δημόσιες αντιπαραθέσεις με τρομάζουν, δεν τις ευχαριστιέμαι. Για παράδειγμα, η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη δεν θεωρώ ότι είναι το καλύτερο πράγμα που έχω δει. Έτσι έγραψα τις γνωστές ανοησίες που συνήθως γράφουμε για να γελάσουμε. (…) «Δεν έχω ζητήσει ποτέ συγγνώμη από κάποιον επώνυμο. Δεν σημαίνει ότι έχω το αλάνθαστο αλλά ότι δεν έχω αλλάξει άποψη για τα πράγματα. Πριν κάνω μια τοποθέτηση το σκέφτομαι, δεν το κάνω επιπόλαια».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !